Nicotinell Sugtablett Mint 1/mg

Nicotinell Sugtablett Mint 1/mg

produkt information för Nicotinell Sugtablett Mint 1/mg

Nicotinell Mint Sugtabletter 

1 mg

204st

Använd sugtabletten rätt

1. Sug tills nikotinsmaken blir stark.
2. Låt sugtabletten vila i kinden tills smaken avtar.

Upprepa i ungefär 30 minuter tills tabletten tar slut

344 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Nicotinell Sugtablett Mint 1/mg eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 09:00 - 17:00

Helger: Stängt

Använd Nicotinell sugtabletter så här:

Sug på en sugtablett när du känner ett behov av att röka. För att få bästa möjliga utbyte av Nicotinell sugtabletter är det viktigt att du använder rätt teknik:

När du har sugit en stund på tabletten blir smaken stark. Det betyder att nikotinet har börjat frigöras. Nikotinet tas upp i munhålan och fortsätter ut i blodet. Låt sugtabletten vila mellan tandkött och kind så länge den smakar starkt.

Om du inte gör några uppehåll, så frigörs mera nikotin än du kan ta upp i munhålan. Du kommer därför att svälja ner det och i magen gör nikotinet ingen nytta. Om du tycker att det kliar i halsen, svider i magen eller att du får besvär av hicka eller gaser i magen, så är det tecken på att sugtabletten ska vila längre i kinden. Nikotin kan irritera slemhinnan, och det är därför det kan klia i halsen när man sväljer det.

När den starka smaken har avtagit, suger man på tabletten igen och det hela upprepas: suga, vila, suga, vila, till dess tabletten tar slut, efter ungefär 30 minuter.

I början av behandlingen kan 1 sugtablett tas varje till varannan timme. I de flesta fall är 8-12 sugtabletter per dag tillräckligt. Om du fortfarande känner ett röksug kan du ta ytterligare sugtabletter. Största dygnsdos är 30 sugtabletter med 1 mg eller 15 sugtabletter med 2 mg.

Läs bipacksedeln noga och följ anvisningarna.

    Skriv din recension

    Nicotinell har länge hjälpt dom som vill dra ner på rökningen genom att erbjuda sluta röka produkter. Här på Nettotobak hittar du massvis med Nicotinell produkter till ett riktigt bra pris!

    Nicotinell