• Fri frakt
  • Störst sortiment online
Shiro Sweet Mint Slim

Shiro Sweet Mint Slim

Shiro Sweet Mint Slim är en söt och mjukare smak av det helt nya Shiro snuset. Portionspåsarna har en rik smak av mint och pepparmynta med en lätt friskhet från spearmint. Shiro innehåller ingen tobak, utan är helt tillverkat på växtfibrer där nikotin och smak tillsätts i efterhand. Portionspåsarna är slimmade och passar bekvämare under läppen. Nikotinhalt: 6mg/portion.
  • 1 dosa 39,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
349,90 kr
-
+

Detaljerad information om Shiro Sweet Mint Slim

Shiro är en helt ny serie All White portioner från AG Snus, tillverkarna av Kapten, Sisu och U Sample. Namnet Shiro härstammar från det japanska order för färgen Vit. Portionspåsarna är helt vita och håller sig vita även efter snusning. Det bästa med all-white snus är att det inte innehåller någon tobak!  Art: 10001174 Innehåll:  Fyllnadsmedel(E460), vatten, aromer, fuktighetsbevarande medel(E422), smakförstärkare(koksalt), nikotin, surhetsreglerande medel(E500), konserveringsmedel(E202), förtjockningsmedel(E412). Läs mer på: www.agsnus.se  Ean13: 5710824012749
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Shiro
Produkttyp All white portion
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak Mint
Innehåll/förpackning 12 g
Snustyp All White Mint
Format Slim
Producent AG Snus
(1) recensioner
Recensioner för Shiro Sweet Mint Slim

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Mintig utan att vara söt

Jolene, 11 maj 2020

Jag gillar Shiro Sweet Mint. Den påminner om hur Lyfts mint var förut, innan den blev så där öckelsöt. Den smakar mint och luktar mint. Smaken tar dock inte över. Så även om det är självklar mint-smak, är den diskret. Shiro är hård mot tandköttet. Gillar du när det isar-bränner men utan att det blir för hög nikotinhalt, är den för dig.