• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Shiro Mojito All White Portion

Shiro Mojito All White Portion

Shiro Mojito All White Portion är en helt vit nikotinpåse med en söt och frisk smak som liknar den populära drinken Mojito. Mojito har en väldigt frisk smak från både mynta och lime.  Portionspåsarna kommer i Shiros vanliga slim all white portioner som ligger diskret under läppen och bjuder på en långvarig smakupplevelse tack vare sin torra yta. Nikotinhalt: 6mg/portion.
  • 1 dosa 39,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
349,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Shiro Mojito All White Portion

Shiro är en helt ny serie All White portioner från AG Snus, tillverkarna av Kapten, Sisu och U Sample. Namnet Shiro härstammar från det japanska order för färgen Vit. Portionspåsarna är helt vita och håller sig vita även efter snusning. Det bästa med all-white snus är att det inte innehåller någon tobak!  Innehåll:  Fyllnadsmedel(E460), vatten, aromer, fuktighetsbevarande medel(E422), smakförstärkare(koksalt), nikotin, surhetsreglerande medel(E500), konserveringsmedel(E202), förtjockningsmedel(E412). Läs mer på: www.agsnus.se  Ean13: 5710824012916
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Shiro
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 6 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 12 g
Snustyp All White Mojito
Format Slim
Producent PMI