• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Shiro #04 Spiced Blonde Slim Strong All White Portion

Shiro #04 Spiced Blonde Slim Strong

Shiro #04 Spiced Blonde Strong Slim är nikotinpåsar med tropisk smak med en kombination av banan och ingefära. Shiro #04 Spiced Blonde kommer i formatet slim och har stark en nikotinhalt
  • 1 dosa 40,49 kr
  • 5-pack (37,60 kr/st) 187,99 kr
  • 10-pack (35,49 kr/st) 354,90 kr
354,90 kr
-
+

Detaljerad information om Shiro #04 Spiced Blonde Slim Strong

I SHIRO Spiced Blonde Strong får du en härlig smakkombination av het ingefära och mogen banan som tillsammans ger dig en tropisk smakupplevelse. Nikotinpåsarna i Spiced Blonde kommer i formatet slim. Det här gör att de sitter perfekt under din läpp samtidigt som de är diskreta.

SHIRO Spiced Blonde #04 nikotinhalt

Nikotinhalten i SHIRO Spiced Blonde är 14 mg/g med styrka 3 av 4. Det här gör att nikotinpåsarna anses vara starka och därmed avsedda för dig som är van vid nikotinprodukter. En dosa Spiced Blonde innehåller 21 portioner och finns tillgänglig för dig att köpa både per dosa och i olika flerpack.

Om SHIRO snus

Ordet Shiro kommer från det japanska språket och betyder vit, vilket passar utmärkt då SHIRO tillverkar vita nikotinpåsar fria från tobak. Prillorna från varumärket är tillverkade av växtfibrer samt nikotinextrakt och kommer i flera olika smaker. Bland annat i SHIRO Spiced Blonde.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Shiro
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 14 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 12,6 g
Snustyp All White Portion
Format Slim
Producent PMI
(0)
Recensioner för Shiro #04 Spiced Blonde Slim Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.