• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Shiro #03 Tingling Mint Slim Extra Strong

Shiro #03 Tingling Mint Slim Extra Strong

Shiro #03 Tingling Mint Slim Extra Strong All White Portion ger en upplevelse med smak av isig och kryddig mynta avrundad med en hint av vintergrönt med extra stark styrka i slim format.

Utforska fler produkter från Shiro här

  • 1 dosa 40,49 kr
  • 3-pack (38,66 kr/st) 115,99 kr
  • 5-pack (37,60 kr/st) 187,99 kr
  • 10-pack (35,49 kr/st) 354,90 kr
354,90 kr
-
+

Detaljerad information om Shiro #03 Tingling Mint Slim Extra Strong

Nikotinpåsarna Shiro 03 Tingling Mint Extra Strong är framtagna av Shiro som är ett dotterbolag till det amerikanska företaget Philip Morris International. Det är helt tobaksfria nikotinpåsar och är i stället tillverkade av rent växtfiber. De vita påsarna är därefter tillsatta med smakämnen och nikotinextrakt.

Smak och form Shiro Mint

De vita nikotinpåsarna erbjuder en smak av isig och kryddig mynta med toner av vintergrönt. Prillan är också avlång och tunn vilket ger dig en skön passform under läppen. Den har dessutom ett torrt ytterskikt men en fuktig insida, vilket gör att prillan rinner mindre. Smaken håller även i sig under en längre stund.

En nikotinprodukt med hög styrka

Shiro Tingling Mint Extra Strong är påsar med en nikotinhalt på 15,5 mg/g. Det gör nikotinpåsen till ett extra starkt vitt snus. Dosan är även utrustad med ett brett lock du kan lägga den förbrukade prillan i.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Shiro
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 15,5 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 12,6 g
Snustyp All White Portion
Format Slim
Producent PMI
(0)
Recensioner för Shiro #03 Tingling Mint Slim Extra Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.