• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Shiro #01 Fresh Mint Mini

Shiro #01 Fresh Mint Mini

  • 1 dosa 41,99 kr
  • 3-pack (41,99 kr/st) 125,97 kr
  • 5-pack (39,49 kr/st) 197,45 kr
  • 10-pack (36,99 kr/st) 369,90 kr
369,90 kr
-
+

Detaljerad information om Shiro #01 Fresh Mint Mini

All White-portionerna Shiro Fresh Mint Mini Svag är en variant med mindre nikotin än originalet Shiro #01 Fresh Mint. Nikotinpåsarna har styrka 1 av 4, vilket gör den medelstark med en nikotinhalt på 6 mg/g. Påsarna har en behaglig smak av mynta som sitter i länge och som även är helt utan tobak, men med en fuktbalans som ger en härlig upplevelse.

Vita nikotinpåsar i ministorlek

Shiro Fresh Mint Mini Svag kommer i formatet slim. Därför ligger portionen bekvämt och diskret under läppen utan att påverka smakupplevelsen. Påsarna passar särskilt bra för dig som tycker att originalportionerna är för stora och obekväma.

Shiro Fresh Mint Mini Svag - lagom söt

För den som inte tycker om söta smaker i nikotinpåsar är Shiro #01 Fresh Mint Mini Svag ett utmärkt alternativ. Här är det nämligen fräschören från spearmint smaken som dominerar och du slipper den intensiva sötman som vissa andra produkter av det här slaget har.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Shiro
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka light
Nikotinhalt 6 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 7,92 g
Snustyp All White Portion
Format mini
Producent PMI
(0)
Recensioner för Shiro #01 Fresh Mint Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.