• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Score Mint White Portion

Score Mint White Portion

Det nya snusvarumärket Score är sensorikern Peter Carlsons kärleksfulla hyllningar till 1980-talet. Med serien Score vill Carlson förmedla smakerna han upplevde som starkast under sin uppväxt. Score Mint är en White Portion.
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
349,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Score Mint White Portion

Score är det första varumärket att lanseras från svenska Cobber. Produkterna i serien är Cobbers grundare, Peter Carlsons, kärleksfulla hyllning till 1980-talet och hans favoritblandningar av dofter och smaker från det färgstarka decennium som präglade hans uppväxtår i Stockholm.Score är ett snus i utförandet White Portion, baserat på de högkvalitativa tobaksarterna Nicotiana Tabacum och Nicotiana Rustica. Score innehåller inga sötningsmedel.Samtliga produkter från Score är förpackade i dosor designade i graffiti, konstformen som rent estetiskt kom att prägla stora delar av 1980-talet, det decennium som lade grunden till Carlsons utpräglade intresse för sensorik och hans värld av dofter och smaker.Mamma odlade alltid trädgårdsmynta hemma i trädgården på somrarna under min uppväxt. Jag minns särskilt hur jag älskade den friska fräscha doften från de gröna bladen när jag gnuggade dem i händerna. Score Mint har en tydlig karaktär av både mint och mentol med bakomliggande toner av just Trädgårdsmynta” säger Cobbers Peter Carlson.
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Score
Produkttyp white portion
Vikt 0.315
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp White Portion
Format Normal
Producent Cobber Sweden AB