• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snussats Prillan Stark 1Kg
Snussats Prillan Stark 1Kg
Snussats Prillan Stark 1Kg
Snussats Prillan Stark 1Kg
Snussats Prillan Stark 1Kg
Snussats Prillan Stark 1Kg
Snussats Prillan Stark 1Kg

Snussats Prillan Stark 1Kg

Prillan Stark är gjord på ett flertal noggrant utvalda tobakssorter. Den är stark i smaken och har en högre nikotinhalt. Ger ca 55 dosor med lössnus. Detta är en livsmedelsprodukt och innefattas därför inte av ångerrätten. OBS! Ingredienserna ingår inte! Du kan läsa mer  HÄR!
  • 1 st 499,00 kr
  • 2-pack (496,50 kr/st) 993,00 kr
  • 3-pack (488,00 kr/st) 1 464,00 kr
  • 4-pack (469,75 kr/st) 1 879,00 kr
499,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snussats Prillan Stark 1Kg

Prillans Recept. (Recepten kan skiljas från de olika varianterna, vi rekommenderar att du alltid följer recepten som medföljer) 1. Börja med att stätta ugnen på 90 grader. Kontrollera för säkerhets skull temperaturen i ugnen med en termometer. Våra burkar och lock är certifierade för 120 graders värme. Lös sedan upp påse nr1 (natriumklorid) med 1 liter varm vatten. Häll detta i en hink tillsammans med tobaken. Blandas noga, helst med elvisp. 2. Häll nu snusmassan i dom båda plastburkarna, platta till massan med en sked lagom hårt. Sätt på locken så dom blir helt tätslutande. Ställ in burkarna i ugnen på ett galleroch låt stå i 24 timmar. 3. Nu tas burkarna ut för att hällas över i hinken. Lös upp påse nr2(natriumkarbonat) med 5 deceliter varmt vatten som du häller i hinken. Blanda återigen med elvispen. Sedan skallmassan tillbaka i plastburkarna igen, med locken helt tätslutande. Sätt nu in burkarna i ugnen en gång till i 12 timmar. 4. Snusmassan har nu varit i ugnen i 36 timmar och tages ut för att svalna. Denna processen kan liknas vid en pastörisering. 5. Nu skall snusmassan tillbaka i hinken en sista gång och du tillsätter påse nr3 (glycerol/propylengglykol) som du med hjälp av elvispen blandar väl. Om man vill smaksätta sitt snus med någon arom är det nu man skall blanda i detta och rör om ordentligt. Prillans snus aromer hittar du här: Snusaromer. Det är spännande att prova sig fram med olika smaker eftersom du då själv bestämmer hur just ditt snus skall smaka. 6. Snuset är nu färdigt, men först efter 5-7 dagar i kyl har det fått sin fulla mognad och sin karaktäristiska arom och smak. TIPS: När du skall använda elsvipen är det lämpligt att vara under köksfläkten eller på balkongen då man redan på ett tidigt stadium kan känna doften av snus. Värmen kan variera i olika ugnar då kan man ändra vattenmängden minimalt så att fuktigheten blir perfekt. Ställ alltid plastburkarna på ett galler i ugnen, då kan värmen cirkulera bättre. Ean13: 7350053150515
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Prillan
Produkttyp Snussats lös
Vikt 1.4000
Nikotinstyrka Stark
Färdiga dosor 60
Smak Klassisk
Producent Prillan
(13) recensioner
Recensioner för Snussats Prillan Stark 1Kg

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Riktigt bra val detta!

Conny, 24 november 2020

Jag har kört detta nu i två till tre år, detta i kombination med "kemikaliepaket Prillan stark" kommer du aldrig vilja ha annat :) Smaksätt hur du vill men följ recept nedan så blir inget fel. Börja med att sätta ugnen på 90° C. Kontrollera för säkerhets skull temperaturen i ugnen med en termometer ( burkar och lock är certifierade för 120° C). Lös sedan upp allt salt (natriumklorid) med 1 liter varmt vatten. Häll detta i en hink tillsammans med tobaken. Blandas noga, helst med elvisp. Häll nu snusmassan i de båda plastburkarna, platta till massan med en sked lagom hårt. Sätt på locken så de blir helt tätslutande. Ställ in burkarna på ett galler i ugnen och låt stå i 24 timmar. Nu tas burkarna ut för att hällas över i hinken. Lös upp sodan med 5 deciliter varmt vatten som du sedan häller i hinken. Blanda återigen med elvispen. Sedan skall massan tillbaka i plastburkarna igen, med locken helt tätslutande. Sätt nu in burkarna i ugnen en gång till i 12 timmar, fortfarande på 90° C. Snusmassan har nu varit i ugnen i 36 timmar och ska tas ut för att svalna. Nu ska snusmassan tillbaka i hinken en sista gång och du tillsätter glycerolet som du med hjälp av elvispen blandar väl. Om man vill smaksätta sitt snus med någon arom är det nu man skall blanda i detta och röra om ordentligt. Prillans snusaromer finns i fyra olika smaker, som påminner om de mest välkända snusmärkena på marknaden. Snuset är nu färdigt, men först efter 5-7 dagar i kyl har det nått sin fulla mognad och sin karaktäristiska arom och smak. Det färdiga snuset kan lagras i några månader i kylskåp. Vid längre tids förvaring rekommenderas du dock att frysa in det. Se till att du använder lufttäta plastpåsar. TIPS: När du skall använda elvispen är det lämpligt att vara under köksfläkten eller på balkongen då man redan på ett tidigt stadium kan känna doften av snus. Värmen kan variera i olika ugnar, då kan man ändra vattenmängden minimalt så att fuktigheten blir perfekt. Ställ alltid plastburkarna på ett galler i ugnen, då kan värmen cirkulera bättre. Istället för soda går det utmärkt att använda vanligt bikarbonat. Då blir det dock lite skillnad i smaken. Om du vill använda bikarbonat i din snussats kan du först låta det stå 40 minuter i ugnen på 200 grader. Viktig information Tillsatserna ingår inte längre snussatserna och kan heller inte köpas på Nettotobak. Enligt nu gällande regler.

underbar

Martin, 10 december 2018

doft, lukt och smaken är klockren för mig som snusat General i 25år!

Snus

Lennart Hallersten, 15 augusti 2018

Beställningen skickades blixtsnabbt, hög kvalité och ett bra bemötande! Jag rekommenderar Nettotobak!

Bra bas

Pettlurken, 14 juli 2018

Ett grovt o starkt snus. Använder det som bas o blandar med finmalda sorter ex. Coobra. Blir lättkramat o håller ihop under läppen. Jag tar aldrig mer än 100 g soda. Det svider bara i onödan o blir nog inte mer nikotin med mer i.

lillemor

lillemor gustafsson, 28 juni 2018

ä det nässnus? stort dammoln när man öppna burken, nä inget för mig

Visa fler omdömen