• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Prillan Vintergröna
Snuskrydda Prillan Vintergröna
Snuskrydda Prillan Vintergröna
Snuskrydda Prillan Vintergröna
Snuskrydda Prillan Vintergröna

Snuskrydda Prillan Vintergröna

Snuskrydda Prillan Vintergröna är ett utmärkt sätt att smaksätta just ditt snus med en frisk och söt smak av Vintergröna!  En flaska innehåller tillräckligt mycket snuskrydda för att smaksätta ungefär 1kg lössnus eller 500g portionssnus. Att smaksätta sitt snus med Prillan Vintergröna är lätt, instruktioner följer nedan.

Detaljerad information om Snuskrydda Prillan Vintergröna

Snuskrydda Prillan Vintergröna är ett utmärkt sätt att smaksätta just ditt snus med en frisk och söt smak av Vintergröna! En flaska innehåller tillräckligt mycket snuskrydda för att smaksätta ungefär 1kg lössnus eller 500g portionssnus. Att smaksätta sitt snus med Prillan Vintergröna är lätt, instruktioner följer nedan. Instruktioner: Börja med att fördela snuskryddan jämnt över snusblandningen. Alla kryddor skall tillsättas till snusmassan i steget man tillsätter glycerolen. Blanda sedan noggrant snuskryddan i snusmassan. För att få en jämnare blandning så rekommenderas användning av elvisp. Gör du portionssnus kan du lösa upp snuskryddan i vatten för att sedan applicera med sprayflaska. Låt sedan den smaksatta snusblandningen vila i kylen i 1-2 dygn. Ean13: 7350053150713
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Prillan
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak vintergröna
Producent Prillan
(4) recensioner
Recensioner för Snuskrydda Prillan Vintergröna

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

värdelös

Fredrik O, 18 november 2020

luktar i början, men smakar inget! fäljde receptet men smakar inget

Minns du tuggummit Jenka?

Martin, 7 december 2018

Då är det här snuset din grej. Rätt hemsk arom.

Okey

Miknords, 23 oktober 2018

Smakar gott, ger kraftig doft. Bästa av dem jag provat. Mycket godare än eukalyptus. Jag köper sprillans 500. Blandar i 1/2 dl 2matskedar vatten (inkl aromen) i brillorna. Blir fuktiga och bra. Inte finniga.

Vintergröna

Henrik, 11 februari 2018

Inte god alls. Ingen av prillans smaker är bra.