• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Pose Red 4Mg All White Portion

Pose Red 4Mg All White Portion

Pose Red 4mg är nikotinpåsar från The Art Factory, tillverkarna av det kända Art Snuset. Pose Red har en söt och god smak av bär. Istället för tobak så är prillorna fyllda med tuggummibas vilket get prillorna en mjukare känsla. Prillorna är även torra på ytan så smak och nikotin levereras över en längre tid.
  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
379,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Pose Red 4Mg All White Portion

Pose är den senaste All White produkten från The Art Factory, det företaget som tillverkade Art Wine and Dine och var bland dom första som introducerade all white konceptet på den svenska marknaden. Pose innehåller ingen tobak utan är istället tillverkad med smakämnen som man tillsatt till en tuggumi bas, tuggumi bas kallas även gummi arabicum och är en populär tillsats i både mat och desserter. Varje dosa innehåller 20 portion vilket ger en snusvikt på 7,5g per dosa. Ean13: 7350028112555
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Pose
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 11,1 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 7,5 g
Snustyp Mini All White
Format mini
Producent The Art Factory AB