skruf Blackline Xtra Stark Slim Portionssnus
skruf Blackline Xtra Stark Slim Portionssnus
skruf Blackline Xtra Stark Slim Portionssnus

Skruf Black Line Xtra Stark Slim Portionssnus

produkt information för Skruf Black Line Xtra Stark Slim Portionssnus

Skruf Black line Xtra Stark Slim innehåller högre nikotinhalt med en traditionell tobakssmak. Portion påsarna är i slim fortmat. 

272 Kr

388 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Skruf Black Line Xtra Stark Slim Portionssnus eller undrar över något annat finns vi på


Öppettider:

vardagar: 10:00 - 18:30

Lördag: 10:00 - 16:00

Skruf Black line är framtaget av Team-X. Team-X är beskrivs som en grupp av rebelliska Skrufarbetare med en vision att skapa ett snus på sitt eget sätt. Gruppen växte ur en idé genom att bortse från alla regler, chefer och vardagliga rutiner för att skapa ett snus med unik snusupplevelse. 

Black line slim portion är ett kraftfullt snus, har mer nikotinstyrka och tobakssmak. Portion påsen är i slim format.
Portionssnuset har en högre andel bladtobak som ger snuset högre nikotinhalt och kraftig tobakssmak samtidigt som portionens fuktighet ger en större smakupplevelse.

Vikt: 21,6g 
Nikotinhalt: 18mg/g

    Skriv din recension

    Med "Skruf" strävar man efter att skapa det perfekta snuset. Ända sedan starten 2003 har fokus legat i att skapa ett modernt premiumsnus med fokus på kvalité. På den svenska marknaden innehåller hela Skruf portföljen 100% ekologiskt odlad tobak.

    Skruf