VAUEN Strawberry & Champagn 50g
VAUEN Strawberry & Champagn 50g
VAUEN Strawberry & Champagn 50g

VAUEN Strawberry & Champagn 50g

229 Kr

information om VAUEN Strawberry & Champagn 50g

VAUEN Strawberry & Champagn 50g är gjort på naturlig och söt Virginia tobak i elegant mix, med distinkt smak av Jordgubb och Champagne.

Tipsa dina vänner genom:

Vi saknar ytterligare information om VAUEN Strawberry & Champagn 50g
har du frågor om denna produkten kan du kontakta kundtjänst här

Skriv din recension

Skriv din recension

 Den Vereinigte Pfeifenfabriken i Nürnberg (känd  som VPFN) grundades 1901 genom en sammanslagningen med Gebhard Ott ’s pipfabrik som startade  1866, även den i Nürnberg.

Ernst Eckerts son, Adolf Eckert myntade ett nytt namn för verksamheten 1909. VAUEN, bestående av de första bokstäverna V (uttalas VAU) från Vereinigte Pfeifenfabriken och N (uttalas EN) i Nürnberg. Ett varumärke för framtiden hade skapats. Och är fortfarande idag i högsta grad verksamt .

År 1911 Adolf Eckert började märka pipornas kvalitet med en vit prick på munstycket som signum. Under tiden 'White Dot' har blivit ett varumärke som är känt över hela världen. Detta White Dot garanterar ett särskilt urval av material och högsta möjliga standard på hantverk. Denna märkning finns fortfarande kvar, på våra allra finaste pipor.

Alexander Eckert, är nu den femte generationen av pip tillverkare, han har varit verksam i ledningen för  företaget sedan 1982.Företaget, som har varit i händerna på grundarnas familj sedan den inrättades, fortsätter att expandera som en följd av ökat internationellt engagemang

VAUEN