VAUEN Sparkling Blend

VAUEN Sparkling Blend

produkt information för VAUEN Sparkling Blend

VAUEN Sparkling Blend - är en klassisker med ett nytt utseende och namn. Sparklingblend är en härlig tobaksblandning med brun, guldgul och röd Virginia tobak och en accent av Black Cavendish som sedan avrundas med en touch Burley. 

Aromen ger smaker som påminner om jordgubbar & champagne.

Varje paket innehåller 50g piptobak.

229 Kr

Betyg:

torgild olsson

Titel: sparkling blend

mjuk o fin med en vaniljton och vitt vin arom.

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten VAUEN Sparkling Blend eller undrar över något annat finns vi på


  Öppettider:

  vardagar: 10:00 - 18:30

  Lördag: 10:00 - 16:00

  VAUEN Sparkling Blend - är en klassisker med ett nytt utseende och namn. Sparkling Blend är det nya namnet på den mycket omtyckta "Strawberry & Champagne". Enda skillnaden är namnet.

  • torgild olsson
   2018-07-12

   sparkling blend

   mjuk o fin med en vaniljton och vitt vin arom.

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

   Den Vereinigte Pfeifenfabriken i Nürnberg (känd  som VPFN) grundades 1901 genom en sammanslagningen med Gebhard Ott ’s pipfabrik som startade  1866, även den i Nürnberg.

  Ernst Eckerts son, Adolf Eckert myntade ett nytt namn för verksamheten 1909. VAUEN, bestående av de första bokstäverna V (uttalas VAU) från Vereinigte Pfeifenfabriken och N (uttalas EN) i Nürnberg. Ett varumärke för framtiden hade skapats. Och är fortfarande idag i högsta grad verksamt .

  År 1911 Adolf Eckert började märka pipornas kvalitet med en vit prick på munstycket som signum. Under tiden 'White Dot' har blivit ett varumärke som är känt över hela världen. Detta White Dot garanterar ett särskilt urval av material och högsta möjliga standard på hantverk. Denna märkning finns fortfarande kvar, på våra allra finaste pipor.

  Alexander Eckert, är nu den femte generationen av pip tillverkare, han har varit verksam i ledningen för  företaget sedan 1982.Företaget, som har varit i händerna på grundarnas familj sedan den inrättades, fortsätter att expandera som en följd av ökat internationellt engagemang

  VAUEN