VAUEN Jubilee 50g
VAUEN Jubilee 50g
VAUEN Jubilee 50g

VAUEN Jubilee 50g

produkt information för VAUEN Jubilee 50g

VAUEN Jubilee 50g är en blandning från de bästa provenienser i världen . Virginia. Kentucky och Lousiana som harmoniskt har matchas med Black Cavendish Allt skuret i olika skärningar och flingor. Resultatet är en Premium tobak av högsta kvalite. Skapad till vårt 150 års Jubileum. 

229 Kr

Betyg:

Ulf

Titel: VAUEN Jubilee

Fruktig doft (påminner om fruktsnören i doften), ganska dämpad smak som går i linje med doften, Sparsamt med tobakssmak.

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten VAUEN Jubilee 50g eller undrar över något annat finns vi på


  Öppettider:

  vardagar: 10:00 - 18:30

  Lördag: 10:00 - 16:00

  En mix som är mycket mjuk och behaglig och som brinner lugnt och behagligt och ger subtila fruktiga smaker som ger både dig som rökare och din omgivning en välbehaglig doft. 

  • Ulf
   2018-01-23

   VAUEN Jubilee

   Fruktig doft (påminner om fruktsnören i doften), ganska dämpad smak som går i linje med doften, Sparsamt med tobakssmak.

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

   Den Vereinigte Pfeifenfabriken i Nürnberg (känd  som VPFN) grundades 1901 genom en sammanslagningen med Gebhard Ott ’s pipfabrik som startade  1866, även den i Nürnberg.

  Ernst Eckerts son, Adolf Eckert myntade ett nytt namn för verksamheten 1909. VAUEN, bestående av de första bokstäverna V (uttalas VAU) från Vereinigte Pfeifenfabriken och N (uttalas EN) i Nürnberg. Ett varumärke för framtiden hade skapats. Och är fortfarande idag i högsta grad verksamt .

  År 1911 Adolf Eckert började märka pipornas kvalitet med en vit prick på munstycket som signum. Under tiden 'White Dot' har blivit ett varumärke som är känt över hela världen. Detta White Dot garanterar ett särskilt urval av material och högsta möjliga standard på hantverk. Denna märkning finns fortfarande kvar, på våra allra finaste pipor.

  Alexander Eckert, är nu den femte generationen av pip tillverkare, han har varit verksam i ledningen för  företaget sedan 1982.Företaget, som har varit i händerna på grundarnas familj sedan den inrättades, fortsätter att expandera som en följd av ökat internationellt engagemang

  VAUEN