VAUEN English Blend & Vanilla/50g

VAUEN English Blend & Vanilla/50g

229 Kr

information om VAUEN English Blend & Vanilla/50g

VAUEN English Blend & Vanilla

En fin tobak av speciell typ. Kryddig Latakia och smidig Black Cavendish, kryddat med en nypa Burley och Gyllene Virginia. Toppad med den söta och fantastiska doften av Burbon vanilj.

Tipsa dina vänner genom:

Vi saknar ytterligare information om VAUEN English Blend & Vanilla/50g
har du frågor om denna produkten kan du kontakta kundtjänst här

 • Emmanouil N
  2018-01-12

  English Blend Nr.22.

  Denna tobak brännas lätt till slut och har jättegott doft i rum och som alla omkring tycker om. Den är självklart väldigt aromatisk, har vanilj i toppen och en blandat doft av Latakia och Bourbon - Whiskey. Tobaks smak är också bra utan att svida tungan. Jag anser starkt att en piprökare känner smaken på olika sätt än de andra runt honom luktar tobakens doft. Jag föreslår denna tobak men glöm inte en sak att det handlar alltid om smak sak. Det är absolut värt pengar. Janni den greken

  • | Rapportera missbruk

 • Janni den greken
  2018-01-12

  English Blend Nr.22

  Denna tobak brännas lätt till slut och har jättegott doft i rum och som alla omkring tycker om. Den är självklart väldigt aromatisk, har vanilj i toppen och en blandat doft av Latakia och Bourbon - Whiskey. Tobaks smak är också bra utan att svida tungan. Jag anser starkt att en piprökare känner smaken på olika sätt än de andra runt honom luktar tobakens doft. Jag föreslår denna tobak men glöm inte en sak att det handlar alltid om smak sak. Det är absolut värt pengar.

  • | Rapportera missbruk

 • Pierre Andersson
  2017-07-20

  Tobak

  Mycket god smak i munnen!

  • | Rapportera missbruk

Visa fler

Skriv din recension

 Den Vereinigte Pfeifenfabriken i Nürnberg (känd  som VPFN) grundades 1901 genom en sammanslagningen med Gebhard Ott ’s pipfabrik som startade  1866, även den i Nürnberg.

Ernst Eckerts son, Adolf Eckert myntade ett nytt namn för verksamheten 1909. VAUEN, bestående av de första bokstäverna V (uttalas VAU) från Vereinigte Pfeifenfabriken och N (uttalas EN) i Nürnberg. Ett varumärke för framtiden hade skapats. Och är fortfarande idag i högsta grad verksamt .

År 1911 Adolf Eckert började märka pipornas kvalitet med en vit prick på munstycket som signum. Under tiden 'White Dot' har blivit ett varumärke som är känt över hela världen. Detta White Dot garanterar ett särskilt urval av material och högsta möjliga standard på hantverk. Denna märkning finns fortfarande kvar, på våra allra finaste pipor.

Alexander Eckert, är nu den femte generationen av pip tillverkare, han har varit verksam i ledningen för  företaget sedan 1982.Företaget, som har varit i händerna på grundarnas familj sedan den inrättades, fortsätter att expandera som en följd av ökat internationellt engagemang

VAUEN