VAUEN Crunchy Blend 50g

VAUEN Crunchy Blend 50g

229 Kr

produkt information för VAUEN Crunchy Blend 50g

VAUEN Crunchy Blend 50g är en mycket mild och behaglig blandning med hög andel Svart Cavendish samt Golden Virginia, Burley och Broken Virginia flake.
Härligt smaksatt med aromer från valnötter, vanilj och Mirabelle plommon. 

(OBS: Nytt namn på Mellow Nut)

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten VAUEN Crunchy Blend 50g eller undrar över något annat finns vi på


Öppettider:

vardagar: 10:00 - 18:30

Lördag: 10:00 - 16:00

 • torgild.olsson@varberg.se
  2018-05-22

  Crunchy Blend

  Mjuk,mild och följsam tobakssmak med ett stänk av vanilj i aromen.

  • | Rapportera missbruk

 • Micke Sandvik
  2018-02-06

  Mild med fantastisk doft.

  Den perfekta tobaken för mig, mild men ändå smakrik. Min fru älskar doften av den fast hon aldrig rökt själv.

  • | Rapportera missbruk

Visa fler

Skriv din recension

 Den Vereinigte Pfeifenfabriken i Nürnberg (känd  som VPFN) grundades 1901 genom en sammanslagningen med Gebhard Ott ’s pipfabrik som startade  1866, även den i Nürnberg.

Ernst Eckerts son, Adolf Eckert myntade ett nytt namn för verksamheten 1909. VAUEN, bestående av de första bokstäverna V (uttalas VAU) från Vereinigte Pfeifenfabriken och N (uttalas EN) i Nürnberg. Ett varumärke för framtiden hade skapats. Och är fortfarande idag i högsta grad verksamt .

År 1911 Adolf Eckert började märka pipornas kvalitet med en vit prick på munstycket som signum. Under tiden 'White Dot' har blivit ett varumärke som är känt över hela världen. Detta White Dot garanterar ett särskilt urval av material och högsta möjliga standard på hantverk. Denna märkning finns fortfarande kvar, på våra allra finaste pipor.

Alexander Eckert, är nu den femte generationen av pip tillverkare, han har varit verksam i ledningen för  företaget sedan 1982.Företaget, som har varit i händerna på grundarnas familj sedan den inrättades, fortsätter att expandera som en följd av ökat internationellt engagemang

VAUEN