Petserson Sherlock Holmes 50g

Petserson Sherlock Holmes 50g

produkt information för Petserson Sherlock Holmes 50g

Denna blandning är gjord på ett gammalt irländskt recept från 1880-talet och ansågs som en av de finaste blandningar man kunde njuta på Sherlock Holmes tid. Detta är en ren virginiablandning som med sin naturliga arom och karaktär är ett ypperligt exempel på virginiatobakens storhet.

229 Kr

Betyg:

Torsten Erasmie

Titel: favorit

En av mina favoriter!
Harmonisk.
Får mig att tänka skarpsinnigt!

  Betyg:

  Kristoffer Salomonsson

  Titel: Detektivtobak

  Ska tydligen smaka som piptobaken smakade på sherlocks tid. Peterson har alltid hög kvalitet på sin tobak och denna är så klart inget undantag

   vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

   Kunder som köpt denna produkt köpte också:

   Vi finns för att hjälpa !

   Nettotobak logotype

   Har du några frågor om produkten Petserson Sherlock Holmes 50g eller undrar över något annat finns vi på


   Telefontider:

   Vardagar: 10:00 - 17:00

   Helger: Stängt

   • Torsten Erasmie
    2018-07-02

    favorit

    En av mina favoriter!
    Harmonisk.
    Får mig att tänka skarpsinnigt!

    • | Rapportera missbruk

   • Kristoffer Salomonsson
    2017-09-27

    Detektivtobak

    Ska tydligen smaka som piptobaken smakade på sherlocks tid. Peterson har alltid hög kvalitet på sin tobak och denna är så klart inget undantag

    • | Rapportera missbruk

   Visa fler

   Skriv din recension

   Peterson är en anrikt märke med en lång historia! Dom tillverkar pipor på Irland och har jobbat med pipor sen mitten på 1800-talet!

   Se hela vårt sortiment av dessa otroliga piporna här på Nettotobak!

   Historia.

   Två bröder vid namn Friedrich och Heinrich Kapp, öppnade sin eleganta tobaksbutik på Grafton Street i Dublin redan 1865. Då anade inte dom två bröderna att dom hade tagit del i födelsen av ett legendariskt märke.

   Butiken döpte dom till Kapp Brothers, och blev snabbt en succé genom att sälja sjöskum och briar-pipor av hög kvalitet.
   Det dröjde inte länge fören en man vid namn Charles Peterson klev in i deras butik med en revolutionerande pipa och en väldigt ambitiös plan för framtiden.

   Där och då föreslog Peterson att de skulle bli partners och att hans pipvision skulle förändra hela världen. De kom överens och bildade Kapp & Peterson.

   Kapp & Peterson blev Dublins mest eleganta och respekterade tillverkare och leverantör av exklusiva produkter för tobaksnjutning. Alla som hade någon sort av tobaksintresse vandrade glatt ner till den eleganta butiken för professionell vägledning av de subtilare nyanserna som skiljer förstklassiga pipor och cigarrer från de ordinära.

   Varumärket Peterson blev snabbt favoriten bland dåtidens politiker, företagsägare, idrottsmän, konstnärer och författare. 

   Peterson