Peterson Old Dublin 50g

Peterson Old Dublin 50g

produkt information för Peterson Old Dublin 50g

En utsökt mixture baserad på den välrenommerade lätt rökiga latakian från Cypern. I blandningens bas ingår förutom utvald gyllene virginia även svart cavendish och söt aromatisk grekisk Basma orientaltobak.

249 Kr

Betyg:

Walter

Titel: Old Dublin

Välbalanserad och len blandning där Latakian är tydlig utan att ta över. jag ville testa den här mixturen då den ibland sägs vara exakt samma som Dunhill 965 och...

  Betyg:

  Hugo

  Titel: God och mild latakia

  En god och mild latakiablend. Smak av lägereld och skogspromenad. Rekommenderas!

   vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

   Kunder som köpt denna produkt köpte också:

   Vi finns för att hjälpa !

   Nettotobak logotype

   Har du några frågor om produkten Peterson Old Dublin 50g eller undrar över något annat finns vi på


   Telefontider:

   Vardagar: 10:00 - 17:00

   Helger: Stängt

   • Walter
    2018-12-25

    Old Dublin

    Välbalanserad och len blandning där Latakian är tydlig utan att ta över. jag ville testa den här mixturen då den ibland sägs vara exakt samma som Dunhill 965 och den är en av mina favoriter. Jag måste erkänna att jag inte kan skilja dom åt. Old Dublin kommer jag att lägga till mina favoriter då nu Dunhill går i graven och man vet inte hur McConells version blir/ är. Rekommenderar OD skarpt.

    • | Rapportera missbruk

   • Hugo
    2018-07-24

    God och mild latakia

    En god och mild latakiablend. Smak av lägereld och skogspromenad. Rekommenderas!

    • | Rapportera missbruk

   Visa fler

   Skriv din recension

   Peterson är en anrikt märke med en lång historia! Dom tillverkar pipor på Irland och har jobbat med pipor sen mitten på 1800-talet!

   Se hela vårt sortiment av dessa otroliga piporna här på Nettotobak!

   Historia.

   Två bröder vid namn Friedrich och Heinrich Kapp, öppnade sin eleganta tobaksbutik på Grafton Street i Dublin redan 1865. Då anade inte dom två bröderna att dom hade tagit del i födelsen av ett legendariskt märke.

   Butiken döpte dom till Kapp Brothers, och blev snabbt en succé genom att sälja sjöskum och briar-pipor av hög kvalitet.
   Det dröjde inte länge fören en man vid namn Charles Peterson klev in i deras butik med en revolutionerande pipa och en väldigt ambitiös plan för framtiden.

   Där och då föreslog Peterson att de skulle bli partners och att hans pipvision skulle förändra hela världen. De kom överens och bildade Kapp & Peterson.

   Kapp & Peterson blev Dublins mest eleganta och respekterade tillverkare och leverantör av exklusiva produkter för tobaksnjutning. Alla som hade någon sort av tobaksintresse vandrade glatt ner till den eleganta butiken för professionell vägledning av de subtilare nyanserna som skiljer förstklassiga pipor och cigarrer från de ordinära.

   Varumärket Peterson blev snabbt favoriten bland dåtidens politiker, företagsägare, idrottsmän, konstnärer och författare. 

   Peterson