Peterson Luxury Blend 50g

Peterson Luxury Blend 50g

229 Kr

information om Peterson Luxury Blend 50g

Luxury Blend är en mjuk och utsökt tobak bestående av tre olika virginiatyper, söt svart Cavendish, aromatisk Burley och smaksatt med fantastisk arom av apelsin och honung och allas favorit, vanilj.

Tipsa dina vänner genom:

 • Lars Törvall
  2017-09-28

  Överraskande god

  Min absoluta favorit har varit Caledonian. Har letat efter en värdig ersättare och nu har jag hittat den. Luxury Blend överraskar rätt mycket. När man doftar på tobaken får man en känsla av att den kommer att ha en kraftig smak, men när man tänder den så är den mild och smakrik. Pasar mig mycket bra.

  • | Rapportera missbruk

 • Martin
  2017-07-03

  Nybörjare

  Mycket god tobak för en nybörjare och garanterat också för den inbitna. Tobaken luktar hög kvalitet och smakar likadant. Vaniljen och sötman smakas, men apelsin har jag inte märkt någonting av

  • | Rapportera missbruk

Skriv din recension !

Visa fler

Skriv din recension

Skriv din recension

Peterson är en anrikt märke med en lång historia! Dom tillverkar pipor på Irland och har jobbat med pipor sen mitten på 1800-talet!

Se hela vårt sortiment av dessa otroliga piporna här på Nettotobak!

Historia.

Två bröder vid namn Friedrich och Heinrich Kapp, öppnade sin eleganta tobaksbutik på Grafton Street i Dublin redan 1865. Då anade inte dom två bröderna att dom hade tagit del i födelsen av ett legendariskt märke.

Butiken döpte dom till Kapp Brothers, och blev snabbt en succé genom att sälja sjöskum och briar-pipor av hög kvalitet.
Det dröjde inte länge fören en man vid namn Charles Peterson klev in i deras butik med en revolutionerande pipa och en väldigt ambitiös plan för framtiden.

Där och då föreslog Peterson att de skulle bli partners och att hans pipvision skulle förändra hela världen. De kom överens och bildade Kapp & Peterson.

Kapp & Peterson blev Dublins mest eleganta och respekterade tillverkare och leverantör av exklusiva produkter för tobaksnjutning. Alla som hade någon sort av tobaksintresse vandrade glatt ner till den eleganta butiken för professionell vägledning av de subtilare nyanserna som skiljer förstklassiga pipor och cigarrer från de ordinära.

Varumärket Peterson blev snabbt favoriten bland dåtidens politiker, företagsägare, idrottsmän, konstnärer och författare. 

Peterson