Peterson Connemara Black 40 g

Peterson Connemara Black 40 g

produkt information för Peterson Connemara Black 40 g

Peterson Connemara Black 40 g

Vid en första doft så framträder en tydlig ton av söta körsbär. Förutom körsbärsaromer så består blandningen av en balanserad mix av svart Cavendish och olika virginiatyper. Blandningen är mediumfyllig med en tydlig rumsdoft.

185 Kr

Betyg:

Jan Håkan G

Titel: Jan Håkan G

Hmmm jag vill så gärna tycka om denna, men hmmmm den får en stark tvåa kanske skulle ha fått en trea i betygsskalan men vill återkomma i detta betyg längre fram.

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Peterson Connemara Black 40 g eller undrar över något annat finns vi på


  Öppettider:

  vardagar: 10:00 - 18:30

  Lördag: 10:00 - 16:00

  • Jan Håkan G
   2018-06-03

   Jan Håkan G

   Hmmm jag vill så gärna tycka om denna, men hmmmm den får en stark tvåa kanske skulle ha fått en trea i betygsskalan men vill återkomma i detta betyg längre fram.

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  Peterson är en anrikt märke med en lång historia! Dom tillverkar pipor på Irland och har jobbat med pipor sen mitten på 1800-talet!

  Se hela vårt sortiment av dessa otroliga piporna här på Nettotobak!

  Historia.

  Två bröder vid namn Friedrich och Heinrich Kapp, öppnade sin eleganta tobaksbutik på Grafton Street i Dublin redan 1865. Då anade inte dom två bröderna att dom hade tagit del i födelsen av ett legendariskt märke.

  Butiken döpte dom till Kapp Brothers, och blev snabbt en succé genom att sälja sjöskum och briar-pipor av hög kvalitet.
  Det dröjde inte länge fören en man vid namn Charles Peterson klev in i deras butik med en revolutionerande pipa och en väldigt ambitiös plan för framtiden.

  Där och då föreslog Peterson att de skulle bli partners och att hans pipvision skulle förändra hela världen. De kom överens och bildade Kapp & Peterson.

  Kapp & Peterson blev Dublins mest eleganta och respekterade tillverkare och leverantör av exklusiva produkter för tobaksnjutning. Alla som hade någon sort av tobaksintresse vandrade glatt ner till den eleganta butiken för professionell vägledning av de subtilare nyanserna som skiljer förstklassiga pipor och cigarrer från de ordinära.

  Varumärket Peterson blev snabbt favoriten bland dåtidens politiker, företagsägare, idrottsmän, konstnärer och författare. 

  Peterson