Peterson Aran 40 g

Peterson Aran 40 g

produkt information för Peterson Aran 40 g

Peterson Aran 40 g är en balanserad och välsmakande kombination av mogen virginia och svart cavendish. Blandningen har toppats med vanilj och blommiga aromer för att ge denna relativt lätta blandning en fräsch och aromatisk karaktär.

185 Kr

Betyg:

Henrik Höijer

Titel: Mild tobak med sötma

Jag röker väldigt sällan, i stort bara på vildmarksresor under sommaren, men när jag röker föredrar jag virginia samt black cavendish (samt även burley). Jag har...

  Betyg:

  Hasse

  Titel: Aromatisk

  En aromatisk tobak med smak av vanilj. Ganska söt, passar bra efter maten eller som kvällstobak. Mild med god rumsdoft. Kort eftersmak.

   Betyg:

   Jan Håkan G

   Titel: mycket angenäm.

   mycket angenäm.

    vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

    Vi finns för att hjälpa !

    Nettotobak logotype

    Har du några frågor om produkten Peterson Aran 40 g eller undrar över något annat finns vi på


    Öppettider:

    vardagar: 10:00 - 18:30

    Lördag: 10:00 - 16:00

    • Henrik Höijer
     2018-06-05

     Mild tobak med sötma

     Jag röker väldigt sällan, i stort bara på vildmarksresor under sommaren, men när jag röker föredrar jag virginia samt black cavendish (samt även burley). Jag har provat denna tobak i en rak english saddle pipa, med filterstenar samt 9 mm:s filter. Jag tycker verkligen att beskrivningen från nettobak stämmer. Den är mild samt lite vanilj samt sötaktig. Rekommenderas om man är ute efter en mildare tobak med mycket snabb leveranstid.

     • | Rapportera missbruk

    • Hasse
     2017-10-13

     Aromatisk

     En aromatisk tobak med smak av vanilj. Ganska söt, passar bra efter maten eller som kvällstobak. Mild med god rumsdoft. Kort eftersmak.

     • | Rapportera missbruk

    • Jan Håkan G
     2017-03-20

     mycket angenäm.

     mycket angenäm.

     • | Rapportera missbruk

    Visa fler

    Skriv din recension

    Peterson är en anrikt märke med en lång historia! Dom tillverkar pipor på Irland och har jobbat med pipor sen mitten på 1800-talet!

    Se hela vårt sortiment av dessa otroliga piporna här på Nettotobak!

    Historia.

    Två bröder vid namn Friedrich och Heinrich Kapp, öppnade sin eleganta tobaksbutik på Grafton Street i Dublin redan 1865. Då anade inte dom två bröderna att dom hade tagit del i födelsen av ett legendariskt märke.

    Butiken döpte dom till Kapp Brothers, och blev snabbt en succé genom att sälja sjöskum och briar-pipor av hög kvalitet.
    Det dröjde inte länge fören en man vid namn Charles Peterson klev in i deras butik med en revolutionerande pipa och en väldigt ambitiös plan för framtiden.

    Där och då föreslog Peterson att de skulle bli partners och att hans pipvision skulle förändra hela världen. De kom överens och bildade Kapp & Peterson.

    Kapp & Peterson blev Dublins mest eleganta och respekterade tillverkare och leverantör av exklusiva produkter för tobaksnjutning. Alla som hade någon sort av tobaksintresse vandrade glatt ner till den eleganta butiken för professionell vägledning av de subtilare nyanserna som skiljer förstklassiga pipor och cigarrer från de ordinära.

    Varumärket Peterson blev snabbt favoriten bland dåtidens politiker, företagsägare, idrottsmän, konstnärer och författare. 

    Peterson