Davidoff Danish Mixture 50g
Davidoff Danish Mixture 50g
Davidoff Danish Mixture 50g

Davidoff Danish Mixture 50g

produkt information för Davidoff Danish Mixture 50g

Davidoff Danish Mixture är en enastående klassisk dansk mixture producerad på virginia- och burleytobaker av absolut högsta kvalitet. Till detta har ett uns rostad black cavendish tillsatts för att ge denna blandning en bra balans. Blandningen har en karaktär med extra ordinär arom som ger en mycket behaglig rumsdoft. Danish Mixture är aromatisk och mild i styrka.

299 Kr

Betyg:

Pär Johansson

Titel: högklassig tobak

mild o njutbar rena tobakssmaker

  Betyg:

  Thore Stefan F

  Titel: Mild kvalitet

  Mycket fin tobak.
  Brinner lagom bra. Mycket mild.

   vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

   Kunder som köpt denna produkt köpte också:

   Vi finns för att hjälpa !

   Nettotobak logotype

   Har du några frågor om produkten Davidoff Danish Mixture 50g eller undrar över något annat finns vi på


   Telefontider:

   Vardagar: 10:00 - 17:00

   Helger: Stängt

   • Pär Johansson
    2017-12-28

    högklassig tobak

    mild o njutbar rena tobakssmaker

    • | Rapportera missbruk

   • Thore Stefan F
    2017-07-04

    Mild kvalitet

    Mycket fin tobak.
    Brinner lagom bra. Mycket mild.

    • | Rapportera missbruk

   Visa fler

   Skriv din recension

   Davidoff Historia

   Zino Davidoff föddes i Kiev 1906. Fadern var en specialist på blandning av orientaltobak. 1911 flydde familjen undan tsarens förtryck. Schweiz och närmare bestämt Genève blev anhalten där fadern öppnade en tobaksbutik. Zino reste i unga år under fem år runt i tobaksvärlden efter avslutad skolgång. Argentina, Brasilien och Kuba var länder han besökte och där fördjupade han sin kunskap om tobak och cigarrframställning. Han var en kunskapstörstande person som lärde sig allt om odling, förädling och tobaksblandning. Efter andra världskriget skapade han en serie cigarrer på Kuba som hette ”Chateau”, efter de berömda franska vinslotten. Ryktet om dessa cigarrer spred sig över hela världen på grund av deras extraordinära kvalitet. 1970 slöts ett avtal med Dr Ernst Schneider ägare till det i Basel baserade Oettinger Imex. Det blev startskottet för internationaliseringen av varumärket och namnet Davidoff blev snart ett världsmärke och en mycket stark kvalitetssymbol. 1991 lanserade Davidoff sin nya generation av cigarrer från Dominikanska Republiken och snabbt spred sig succén över hela världen. Detta var en helt ny typ av cigarrupplevelse med lätta karaktärsfulla cigarrer som har en unik balans mellan styrka och arom. 1994 den 14 januari avlider Zino Davidoff 88 år gammal och en lång livsgärning i njutningens tjänst avslutas. Minnet av denna cigarr- och njutningspersonlighet kommer för alltid att leva vidare med bland annat dessa bevingade ord:
   To enjoy, one must love To love, one must understand To understand, one must know To know, one must learn.

   Davidoff