julklappstips

Det lackar mot jul och vi har julklappstipsen 2017

Vi närmar oss sakta men säkert julhögtiden, och vad passar inte bättre till denna än julklappar som du vet att dina snusande vänner garanterat kommer uppskatta?

Det finns smaker i vår matlagning som vi nästan instinktivt förknippar med jul. Till julkryddorna räknas bland annat kanel, kryddnejlika, mald ingefära och kardemumma. Dessa används framförallt för att smaksätta klassikerna glögg och pepparkakor. Hela kryddnejlikor brukar även sättas på oskalade apelsiner till dekoration som sprider en julkryddig doft.

I Nettotobaks sortiment kommer du kunna hitta produkter med jultema inför högtiden. Lagom till jul återintroducerar Nettotobak Jakobssons Gotlandssnus ”Julesnus”, med en härlig, bekant smaksättning av glögg, kanel och andra julkryddor som passar perfekt efter Julaftonsmiddagen!

Ett annat trevligt sätt för snusentusiasten att komma i julstämning är såklart att göra sitt eget snus, där du antingen smaksätter din råtobak med essens av julkryddor eller, om du känner dig extra pysslig och ambitiös, satsar på naturliga råvaror och kryddor så som mald kanel, kryddnejlika, kardemumma och ingefära. Då du använder naturlig smaksättning till ditt snus köper du julkryddorna du önskar använda i din vanliga matvaruhandel, mortlar dessa för att frigöra alla aromer och tillsätter dem sedan i ditt snus precis som du hade gjort med en vanlig essens. Vi rekommenderar att använda lössnus till detta då snuset behöver blandas ordentligt med kryddorna för att fördela smakerna jämt. Smaksättare med julkryddor färdiga att använde som de är hittar du bland Nettotobaks övriga sortiment med smaksättning.

Andra fina idéer vi rekommenderar som julklappar är till exempel Röda Lackets lyxiga whiskysnus i vacker, röd och gyllene dosa (hög julmysfaktor!), eller varför inte vårt handplockade vinterpaket med cigarrer, särskilt utvalda för att passa den kallare årstiden?

Läs mer..
Designa snusdosa

Scrolla för mer produkter