• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Oliver Twist Wintergreen/7 G

Oliver Twist Wintergreen/7 G

Wintergreen Wintergreen är en uppskattad smak; det finns idag ett flertal varianter av portionssnus som är smaksatta som Wintergreen men ingenting så praktiskt som en Oliver Twist Wintergreen! I grund och botten är detta samma klassiska Oliver Twist som används precis som portionssnus men är betydligt mindre och därför mer diskret.
  • 1 st 48,90 kr
  • 6-pack (44,98 kr/st) 269,90 kr
48,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Oliver Twist Wintergreen/7 G

Wintergreen Wintergreen är en uppskattad smak; det finns idag ett flertal varianter av portionssnus som är smaksatta som Wintergreen men ingenting så praktiskt som en Oliver Twist Wintergreen! I grund och botten är detta samma klassiska Oliver Twist som används precis som portionssnus men är betydligt mindre och därför mer diskret. De små och diskreta tobakspastillerna är ca 1,0 x 0,5 cm och har ett naturligt nikotininnehåll som tar bort röksuget. Den består av en bit handspunnet tobaksblad. Placera en tobakspastill mellan kind och käke. Tobakspastillen kommer då att långsamt avge smak och nikotin. Medan rökare tar upp nikotinet via lungorna, tas nikotinet i tobakspastillen upp via munnens slemhinnor. Även om tobakspastillen kallas tuggtobak ska den inte användas som ett tuggummi. Man kan eventuellt då och då trycka till den lite mellan tänderna för att få fram en kraftigare smak. En tobakspastill räcker i gott och väl en timme. Tobakspastillen ska inte sväljas efter användning utan tas ut och slängs som ett tuggummi. Ean13: 57509945
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Oliver Twist
Produkttyp Tuggtobak
Producent House of Oliver Twist
(5) recensioner
Recensioner för Oliver Twist Wintergreen/7 G

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Gillar inte

Anders, 8 juni 2020

Smaken är som baken. För mig smakade den mest tigerbalsam.

Vintersmak

Håkan Johansson, 19 april 2018

Med en hint av lakrits och en frisk diskret fläkt av mynta så kan man faktiskt associera till vintergrönska. God smak som håller länge, Själva tobaksbiten håller även den längre än en vanlig snus. Rekommenderar att testa

Salmiak

Catharina Karlsson, 1 mars 2018

Så god!

Wintergreen

Catharina Karlsson, 1 mars 2018

Ny spännande smak - kan bli en favorit!

Oliver Twist

Magnus, 30 januari 2018

Den ger en fräsch smak i munnen. värt att testa om man vill ha komplemett till snuset.