• Fri frakt
  • Störst sortiment online
Nordic Spirit Berry Citrus Slim

Nordic Spirit Berry Citrus Slim

Nordic Spirit Berry Citrus Slim  en helt ny snusserie från Nordic Snus. Nordic Spirit är ett helvitt snus som är tillverkat helt utan tobak! Smaken är en klassisk bergamott smaksättning blandat med sötsyrliga toner av vilda bär. Dessa två smaker ger ett sött och samtidigt syrlig snus. Snuset är fritt från tobak men fortfarande laddat med nikotin.
  • 1 dosa 34,99 kr
  • 5-pack (32,00 kr/st) 159,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om Nordic Spirit Berry Citrus Slim

Nordic Spirit Berry Citrus Slim  är ett unikt experiment att kombinera två nya metoder inom snusvärden. Snuset är tillverkat helt utan tobak! Istället så är snuset framtaget med växtfiber och gummiarabicum som ger snuset en mjuk och len konsistens. Den andra nyheten är utformningen av prillan. Nordic snus utlovar en snabb smakrelease fast med en långvarig smakupplevelse, det bästa av två världar. Dom vita portionspåsarna rinner mindre och färgar inte saliven.  Nettovikt: 13g Portioner/dosa: 20st Nikotinhalt: 14mg/g Innehåll: Fyllnadsmedel (E965, E460), tuggummibas, nikotin, surhetsreglerande medel (E500), aromer, fuktighetsbevarande medel (E1520) Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Nordic Spirit
Produkttyp All white portion
Nikotinstyrka Stark
Nikotinhalt 14 mg/g
Smak Citrus
Innehåll/förpackning 13 g
Snustyp All White Portion Slim
Format Slim
Producent Nordic Snus
(10) recensioner
Recensioner för Nordic Spirit Berry Citrus Slim

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Besviken

Linus, 2 maj 2021

Fick möjligheten att köpa denna för 1kr av snus netto. Prillan var extremt liten och smaklös.

För småbarn

Johan Svensson, 25 april 2021

De inte så en riktigt snus ska smaka den här är för småbarn.

Himla god & fräsch

Maria, 9 september 2020

Testade denna för att byta mellan rape xr, och blev helt fast! Känns fräschare med vit & även om de rinner smakar de inte illa.. tänderna känns fräschare oxå innan.. väldigt övetadjad att jag skulle fastna för något med bär..

Fröken

Maria, 4 april 2020

Detta snus utan tobak är i särklass det bästa! Har provat många sorter och de flesta har antingen salt eller koksaltlösning som ingrediens vilket gör att smaken blir outhärdlig, samtidigt farligt m salt.

Jossan, 30 januari 2020

Luktar sjukt ä******!! För sött och konstig smak... besviken :(

Visa fler omdömen