Qvitt Mix Paket
Qvitt Mix Paket
Qvitt Mix Paket

Qvitt Mix Paket

69 Kr

information om Qvitt Mix Paket

Qvitt Mix Paket är ett förmånligt paket med fem stycken paket från märket Qvitt, detta låter dig prova dig fram mellan alla smaker som Qvitt erbjuder. Här finner du den klassiska original smaken, mentol, salmiak och den nya wild mint!

Paketet innehåller 5 dosor.

Tipsa dina vänner genom:

Qvitt Mix Paket är ett förmånligt paket med fem stycken paket från märket Qvitt, detta låter dig prova dig fram mellan alla smaker som Qvitt erbjuder.
Här finner du den klassiska original smaken, mentol, salmiak och den nya wild mint!

Qvitt är ett tobaksfritt snus som siktar på att behålla den klassiska tobakssmaken utan att ha tillverkats med tobak, istället så innehåller Qvitt ginseng, grönt te och fluor som bidrar till en bättre munhygien.
Smakerna är skapade för att ge en bekant snussmak och först ut i detta paket är Original. Ett snus med en traditionell tobakssmak med underton av bergamott gör detta till en klassiker som går hem bland många trogna snusare.

Salmiak har samma tobakssmak som Original, med en extra smak av salmiak.

Qvitt Menthol har en frisk och uppiggande smak av menthol som både piggar upp och smakar fräscht. Wild Mint är det senaste tillskottet till Qvitt serien, med smak av mint kommer Wild Mint med spännande undertoner av vilda örter.

Paketet innehåller följande smaker:
2st Original
1st Menthol
1st Wild Mint
1st Salmiak

Skriv din recension

Skriv din recension

Snuset hette tidigare Tobak & Nikotinfri.

Vi har många produkter från Qvitt, så om du är intresserad av av att dra ner eller sluta snusa helt och hållet så har Nettotobak det bästa utbidet och billigaste pris på Qvitt.

Qvitt