ZYN Mini Dry Cool Mint 6mg
ZYN Mini Dry Cool Mint 6mg
ZYN Mini Dry Cool Mint 6mg

ZYN Mini Dry Cool Mint

produkt information för ZYN Mini Dry Cool Mint

ZYN Mini Dry Cool Mint - Zyn är en revolutionerade produkt, heltvita nikotinpåsar helt utan tobak men fortfarande välsmakande och fyllda med nikotin. Zyn Cool Mint har en uppfriskande smak av mentol och pepparmint. Prillorna är i all white formatet vilket ger kritvita prillor som är torra på ytan för att leverera smak och nikotin under en längre tid.

Snusvikt: 8g /dosa

169 Kr

Betyg:

Christer Eriksson

Titel: ZYN

Hon tycker att det var bra smak jag gav bort snuset som en present.

  Betyg:

  Camilla Johansson

  Titel: Favorit

  God smak.

   vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

   Vi finns för att hjälpa !

   Nettotobak logotype

   Har du några frågor om produkten ZYN Mini Dry Cool Mint eller undrar över något annat finns vi på


   Öppettider:

   vardagar: 10:00 - 18:30

   Lördag: 10:00 - 16:00

   ZYN Mini Dry Cool Mint - Zyn är en revolutionerade produkt, heltvita nikotinpåsar helt utan tobak men fortfarande välsmakande och fyllda med nikotin. Zyn Cool Mint har en uppfriskande smak av mentol och pepparmint.Prillorna är i all white formatet vilket ger kritvita prillor som är torra på ytan för att leverera smak och nikotin under en längre tid.

   Zyn Mini Dry Cool Mint kommer i två olika styrkor 3 och 6mg per portion

   ZYN är en revolutionerande produkt för dig som vill avnjuta nikotin men inte är förtjust i tobak. Zyn är en helt tobaksfri produkt med heltvita påsar som håller sig vita under hela snusningen. Zyn kommer i två format, Mini Dry vilket är diskreta nikotinpåsar som passar under läppen för att leverera en smak och nikotinupplevelse. Zyn kommer även i slim format som har en mjuk passform och en låg rinnighet.

   • Christer Eriksson
    2018-07-04

    ZYN

    Hon tycker att det var bra smak jag gav bort snuset som en present.

    • | Rapportera missbruk

   • Camilla Johansson
    2018-05-01

    Favorit

    God smak.

    • | Rapportera missbruk

   Visa fler

   Skriv din recension

   ZYN - Nikotin utan tobak
   ZYN är ett varumärke skapat av Swedish Match framtagen för dig som vill njuta av nikotin men ogillar tobak. Med friska smaker så som citron, mint och apelsin skal levererar ZYN en fräsch nikotin upplevelse under läppen. Dessa produkter finns i två nikotin halter 3mg och 6mg vilket ni kan välja på hemisdan. du kan prenumerera på våra nyhetsbrev för att ta del av eventuella erbjudanden .

   ZYN Slim innehåller:
   växtfiber, fyllnadsmedel (E 460), Vatten, fuktighetsbevarande medel (E 422),aromer, emulgeringsmedel (E 471), sötningsmedel (E 950), vegetabilisk olja, salt, surhetsreglerande medel (E 525), nikotin.

   ZYN Mini Dry innehåller:
   Ingredienser: fyllnadsmedel (E 965, E 460, E 414), surhetsreglerande medel (E 500), stabiliseringsmedel (E 463), nikotin, aromer, sötningsmedel (E 950).


   ZYN Slim väger totalt 16,8 g per dosa (0,8 g per nikotinpåse).
   ZYN Mini Dry väger totalt 8 g per dosa (0,4 g per nikotinpåse).

   ZYN