Catch Original Licorice Mini

Catch Original Licorice Mini

produkt information för Catch Original Licorice Mini

Catch Mini Licorice har en medelfyllig tobakskaraktär i miniformat. Snuset har tydliga inslag av lakrits och salmiak med en söt örtighet. Prilla som är diskret under läppen. Befuktad för snabb och robust smakrelease.

329 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Catch Original Licorice Mini eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 09:00 - 17:00

Helger: Stängt

INNEHÅLLSDEKLARATION

Vatten, Tobak, Fuktighetsbevarande medel(E 1520), Smakförstärkare (koksalt), Surhetsreglerande medel (E 500), Salmiak Aromer inklusive rökarom. (Halt-, pH- och viktangivelserna är riktvärden).
HALTER

FUKTHALT 51 %
NIKOTINHALT 0,8%
PH VÄRDE 8,6
VIKT/PORTION 0,5 G
VIKT/DOSA 9 G
SMAK

FRISK
RUND
ROBUST
RÖKIG

Levereras i 10-pack

  Skriv din recension

  catch varumarke

  Catch är ett modernt snusmärke med trendsättning i fokus! I Catch snus hittar du nya och fräscha smaker ofta i ett Dry Mini format som ger en långvarig smakupplevelse med en tydlig smaksättning! Catch lanserades 1984 och innan dess var snus väldigt försiktigt smaksatt, Catch var först med att erbjuda en kraftig och tydlig smaksättning! 

  På Nettotobak finner du alla aktuella sorter av Catch. Vi har spännande smaksättningar såsom Catch Eucalyptus eller Catch Spearmint! Prillorna kommer både som Original Portion och det nya White Dry formatet som ger en extra lång snusupplevelse som rinner mindre än vanligt Original Portionssnus.

  Catch tillverkas av Swedish Match och finns nu även i det helt nya XRANGE formatet, Catch Xrange har samma goda smak fast i en ny prilla som fördelar smak och nikotin på ett nytt sätt som kombinerar fördelarna med original portion och vit portion.

  Catch