Catch Dry Eucalyptus Mini

Catch Dry Eucalyptus Mini

309 Kr

produkt information för Catch Dry Eucalyptus Mini

Catch Dry Mini Eucalyptus har en mild tobakskaraktär med tydliga inslag av frisk eukalyptus och mint. Mini prillan passar diskret under läppen. Prillan har en låg fukthalt och är torr på ytan för fräsch känsla och låg rinnighet.

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Catch Dry Eucalyptus Mini eller en något du undar över finns vi på


Öppettider:

vardagar: 10:00 - 18:30

Lördag: 10:00 - 16:00

INNEHÅLLSDEKLARATION Tobak, Vatten, Smakförstärkare (koksalt), Surhetsreglerande medel (E 500), Aromer. (Halt-, pH- och viktangivelserna är riktvärden).
HALTER FUKTHALT 26 %
NIKOTINHALT 1,5 %
PH VÄRDE 7,5
VIKT/PORTION 0,3 G
VIKT/DOSA 5,4 G
SMAK FRISK
RUND
ROBUST
RÖKIG Levereras i 10-pack

  Skriv din recension

  Catch snus introducerades till Svenska marknaden 1984 av Swedish Match som är en industrikoncern med inriktning mot snus, cigarrer och tuggtobak. Catch var först med att introducera portionssnus som inte smakar som traditionell snus.
  Catch snus har funnits i mer än 30år och erbjuder idag 4 smaker Licorice, Spearmint, Eucalyptus och XRANGE-serie.
  Catch snus finns i white mini och en torrare virant kallat Dry.

  Catch växte snabbt till en populär snussort bland snusare, just för att man introducerade Licorice (lakrits) som än idag är en populär produkt. Catch finns även med i XRANGE-serien (XR).

  XRANGE (XR) är en slimformad prilla som jämfört med andra prillor rinner mindre, smakar längre och dessutom sitter den bättre under läppen tack vare en ny form som framtagits av Swdish match.

  Catch