OddWolf Original

OddWolf Original

produkt information för OddWolf Original

OddWolf Original - ett luktsnus för finsmakaren, med mild och rökig arom.

37 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig

Betyg:

Mikael

Titel: Rökig och mild

Påtagligt rökig och utan mint, ger inte samma "uppiggande" effekt som de med mint. Här är smak/doft i fokus. Mycket gott, doft sitter i väldigt länge...

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Kunder som köpt denna produkt köpte också:

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten OddWolf Original eller undrar över något annat finns vi på


  Telefontider:

  Vardagar: 10:00 - 17:00

  Helger: Stängt

  OddWolf Orignal är en mellanmörk tobak med hög arom som ger detta luktsnus (nässnus) en alldeles egen karaktär som du kommer att vilja uppleva igen och igen!

  Förpackningen innehåller 10 gram tobak.

  • Mikael
   2018-02-15

   Rökig och mild

   Påtagligt rökig och utan mint, ger inte samma "uppiggande" effekt som de med mint. Här är smak/doft i fokus. Mycket gott, doft sitter i väldigt länge (kanske lite för länge)

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  Svensk tobak aktör som har specialiserat sig på näs/lukt snus

  OddWolf är för dig som letar efter något annorlunda lukt snus. Oddwolf är ett företag som startades efter att dem saknat det där extra och kvalitativa e-cigaretter och snuff även kallad lukt snus. 

  Företaget är seriös och levererar kvalitativa produkter från lukt snus och e-cigg. Dem samarbetar med fabriker från kina som har en lång erfarenhet av e-cigaretter. Oddwolf påstår sig ha det högst kvalitativa produkterna och med mycket konkurrenskraftiga priser. 

  Odd Wolf är ett varumärke som ägs av Ecuni AB och det används enbart på de produkter vi själva arbetat med att ta fram. Här hittar du alla Oddwolfs produkter på en och samma sida. 

  OddWolf