OddWolf Multisnuspaket

OddWolf Multisnuspaket

136 Kr

information om OddWolf Multisnuspaket

OddWolf Original - ett luktsnus för finsmakaren, med mild och rökig arom.
Blåvit - luktnus med tillsatt menthol för extra friskhet.
Styv Kuling - ett starkt luktsnus med menthol och pepparmint.
Tallbarr - ett friskt snus med doft av skog (tallbarr). 

Tipsa dina vänner genom:

Detta paket är särskilt för dig som vill prova alla Oddwolf´s luktsnus på en gång! Du får 4 sorters luktsnus (nässnus) tillsammans och kan själv hitta din favorit!

Förpackningen innehåller 4 dosor om 10 gram tobak, totalt 40 gram med finaste luktsnus!

 • FinSmakaren
  2017-11-03

  Menthol i perfektion

  Luktsnus med Mentholdoft kan ta ett tag att lära sig, men detta paket är riktigt bra. Alla har en bra fuktighet och en perfekt kornstorlek som gör alla enkla att "snuffa". Min egen rank är 1: Tallbarr, 2: Odd Wolf Original, 3: Styv Kuling, 4: Blåvit. Förordar detta paket, eller att man väljer några enstaka av dessa OddWolf's, mot andra torrare luktsnuser som är lite svårare att "snuffa" just pga torrheten. När man vant sig vid Menthol-doften så vill man inte vara utan dessa OddWolf'ers.

  • | Rapportera missbruk

 • Mustapha
  2017-09-15

  smak

  Jag tycker denna produkt är bra med en bra variation 4 smaker i ett pack , och är god på grund av attballa tre har en kraftig smak av tobak perfekt för tobaksälskaren

  • | Rapportera missbruk

Visa fler

Skriv din recension

Svensk tobak aktör som har specialiserat sig på näs/lukt snus

OddWolf är för dig som letar efter något annorlunda lukt snus. Oddwolf är ett företag som startades efter att dem saknat det där extra och kvalitativa e-cigaretter och snuff även kallad lukt snus. 

Företaget är seriös och levererar kvalitativa produkter från lukt snus och e-cigg. Dem samarbetar med fabriker från kina som har en lång erfarenhet av e-cigaretter. Oddwolf påstår sig ha det högst kvalitativa produkterna och med mycket konkurrenskraftiga priser. 

Odd Wolf är ett varumärke som ägs av Ecuni AB och det används enbart på de produkter vi själva arbetat med att ta fram. Här hittar du alla Oddwolfs produkter på en och samma sida. 

OddWolf