OddWolf Blåvit

OddWolf Blåvit

produkt information för OddWolf Blåvit

Odd Wolf Blåvit - ett luktsnus med menthol.

37 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig
vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten OddWolf Blåvit eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 10:00 - 17:00

Helger: Stängt

Odd Wolf Blåvit är producerat av vår finaste tobak och med en mild arom av menthol som ger detta luktsnus (nässnus) en härlig friskhet.

Förpackningen innehåller 10 gram tobak.

  Skriv din recension

  Svensk tobak aktör som har specialiserat sig på näs/lukt snus

  OddWolf är för dig som letar efter något annorlunda lukt snus. Oddwolf är ett företag som startades efter att dem saknat det där extra och kvalitativa e-cigaretter och snuff även kallad lukt snus. 

  Företaget är seriös och levererar kvalitativa produkter från lukt snus och e-cigg. Dem samarbetar med fabriker från kina som har en lång erfarenhet av e-cigaretter. Oddwolf påstår sig ha det högst kvalitativa produkterna och med mycket konkurrenskraftiga priser. 

  Odd Wolf är ett varumärke som ägs av Ecuni AB och det används enbart på de produkter vi själva arbetat med att ta fram. Här hittar du alla Oddwolfs produkter på en och samma sida. 

  OddWolf