Trissammans Skraplott

Trissammans Skraplott

50 Kr

information om Trissammans Skraplott

Det går EJ att handla lotter på faktura.

Trissammans är en specialversion av den klassiska Trisslotten. Det är en lott som är skapad för personer som vill skrapa tillsammans, därav namnet Trissammans.

Du måste vara 18+ för att kunna handla hos oss.

Tipsa dina vänner genom:

Vi saknar ytterligare information om Trissammans Skraplott
har du frågor om denna produkten kan du kontakta kundtjänst här

  Skriv din recension

  Triss är en spellott från Svenska Spel, Trisslotter är generellt sätt en lott som man skrapar med chansen att vinna pengar!

  Svenska Spel grundades 1896 av några glada privatpersoner som sökte finansiering till Stockholmsmässan och startade då ett tombola lotteri för att få in pengar.

  När anslaget antogs bildades då Lotteriexpeditionen. 1939 såldes den första lotten vid namn Penninglotten och det statligt ägda företaget drog nu in ett stort överskott som allt gick till att finansiera kulturella ändamål.

  Företaget som det ser ut idag bildades 1997 när Lotteriexpeditionen samlat flera spel organ under sig, inte limiterat till bara lotter utan även Tipstjänst som hanterade vadslagningar.
  Det kallas Svenska spel för att svenska staten har en aktiemajoritet och överskottet går till statskassan.

  Just nu arbetar svenska spel med alla typer av spel och finns även på internet. En av dom viktigaste aspekterna för företaget är att bekämpa spelberoende.

  Triss