• Fri frakt
  • Störst sortiment online
Soldat Vinter Slim Vit

Soldat Vinter Slim Vit

Soldat Vinter Slim Vit är ett starkt portionssnus med en klassisk smak med en kylig känsla som lättas upp med klara och fräscha toner. Portionerna är i slimmat format och white! 

  • 1 dosa 27,99 kr
  • 10-pack (22,99 kr/st) 229,90 kr
229,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Soldat Vinter Slim Vit

Noga utvald tobak, som ska hålla den tunga jordigheten borta, samverkar med en mycket balanserad smakpalett för att ge dig en snusupplevelse utöver det vanliga.

Vintersoldaten behöver tänka på allt. Det finns inget utrymme för misstag, inget förmildrande som hjälper mot kylan eller mörkret. Vi har inte gjort ett snus som avspeglar den brutala hårdhet som förknippas med vintersoldaten. Soldat Vinter ger en kylig känsla men lättas upp med klara och fräscha toner.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kurbits
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka Stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Smak Traditionell
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp Slim Vit Portion
Format Normal
Producent Kurbits
(0)
Recensioner för Soldat Vinter Slim Vit

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.