• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snussats Kungssnus Original Brand
Snussats Kungssnus Original Brand
Snussats Kungssnus Original Brand
Snussats Kungssnus Original Brand
Snussats Kungssnus Original Brand
Snussats Kungssnus Original Brand
Snussats Kungssnus Original Brand

Snussats Kungssnus Original Brand

Kungssnus Original Brand snussats är ett extremt lättbakat snussats, trots att råtobaken är extra grovmald. Tobaken är smakrik Oriental som är lätt att bearbeta och även bidrar till en mild, klar och tydlig tobakssmak. Detta är en livsmedelsprodukt och innefattas därför inte av ångerrätten. OBS! Ingredienserna ingår inte! Du kan läsa mer   HÄR! Glöm inte och smaksätt ditt snus, köp snusarom här!
399,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snussats Kungssnus Original Brand

Kungssnus Original Brand snussats är ett extremt lättbakat snussats, trots att råtobaken är extra grovmald. Råtobaken är bl.a. Orientalisk. Smakrik men ändå lätt att bearbeta, mild och ger en klar och tydlig tobakssmak. Kungssnus grabbarna rekommenderar att detta bearbetas i en köksassistent som är utrustad med degblandare.Färdig produkt ger ca 2 kilo lössnus. Nikotinhalt på det färdiga snuset 0,76%pH värde 8,0 Ean13: 6666666666666
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kungssnus
Produkttyp Snussats lös
Nikotinstyrka Normal
Smak Klassisk
Producent Duderhof
(3) recensioner
Recensioner för Snussats Kungssnus Original Brand

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Som allt annat från Kungsnus

Zoran Zivkovic, 22 maj 2019

hel perfekt

Original

Kalle, 5 december 2018

Otroligt lättarbetad snussats. Tog ungefär 15 min i assistenten så var konsistensen perfekt. Dessutom smakar det fantastiskt helt utan några essenser eller aromer.

Ett orginal

Henrik Karlsson, 11 september 2018

En härlig tobaksblandning som är lätt att få konsistens på. Doftar lite åt cigarrhållet i mitt tycke