• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snussats Kungssnus Medusa
Snussats Kungssnus Medusa
Snussats Kungssnus Medusa
Snussats Kungssnus Medusa
Snussats Kungssnus Medusa

Snussats Kungssnus Medusa

Medusa är ett nytt tillskott till Kungssnus familjen där mycket tid och möda spenderats på att få fram den rätta blandningen av olika tobakssorter. Detta gör att snussatsen går bra att tillreda med endast en grundarom som smaksättning. Den mesta delen av snussatsen består av en Oriental och Burley blandning som ger en lagom söt och djup smak.
439,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snussats Kungssnus Medusa

Medusa innehåller en mängd olika tobakssorter av högsta kvalité. Den kompletta snussatsen ger dig ca 2 kilo färdigt snus. Tobaksblandningen ligger förpackad i plastpåse och kommer med en medföljande plastburk som är anpassad för användning i ugn. Fukthalt: 47,5%Nikotinhalt: 0,78%ph värde: 8.0Malningsgrad: Grovmald BehandlingstidKöksugn: 24hTryckkokare: 4h Ean13: 6666666666666
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kungssnus
Produkttyp Snussats lös
Vikt 0.2000
Nikotinstyrka Normal
Smak Klassisk
Producent Duderhof
(2) recensioner
Recensioner för Snussats Kungssnus Medusa

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Snusare

Bertil, 3 september 2020

En härlig snus med god smak. använder denna utan någon annan tillsats, endast det som skall i när man bakar. Smakämne är inte alls nödvändigt i denna. Tänk om köpsnus var så här gott.

bra snus!!

mats, 11 mars 2020

enkel att ställa iordning och en bra tobakssmak använder inga smak aromer, köper inget annat snus än medusa hädanefter.