• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kungssnus Rökarom Hickory

Kungssnus Rökarom Hickory

Rökarom Hickory är en snusarom från Kungssnus framställt av äkta rök från Hickoryspån. Röksmak är en grundsten i den genuina snussmaken och med Rökarom Hickory kan du förvandla ditt snus till något extra.  Hickory är ett trädslag som producerar mycket fyllig och aromatisk rök. Hickory används vanligen vid grillning eller vid tillverkning av BBQ såser.
49,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Kungssnus Rökarom Hickory

Rökarom Hickory är en mild och balansrad röksmak perfekt för dig som vill smaksätta ditt snus med lite extra rökighet. Alla Kungssnus rökaromer framställs från riktig rök från spån och genomgår en reningsprocess som tar bort skadliga ämnen från aromen.Innehåller: Högkoncentrerad oljebaserad rökaromDoseras med försiktighet och sunt förnuft.Förpackning: 10ml levereras i glasflaska med pipettdoserare, övriga i plastflaska.  Ean13: 6666666666666
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kungssnus
Produkttyp Snuskrydda
Nikotinstyrka normal
Färdiga dosor #N/A
Smak Klassisk
Producent Duderhof