Köp snus från Sveriges största sortiment

Köp Snus från Nettotobak.com och få ditt favoritsnus levererat direkt hem till dig ! Nettotobak AB grundades 2004 och har sedan dess gått från att vara en liten butik ute i Kungälv till att bli en av Sveriges största Tobaksleverantörer som levererar Snus och Tobak till alla delar av Sverige. Det senaste tillskottet till Nettotobak familjen är den mysiga butiken på Odinsgatan i Göteborg som säljer underbara Kubanska cigarrer och piptobak. Tobakshandeln har även en vacker lounge där vi ofta anordnar evenemang och cigarrprovningar! Vi på Nettotobak jobbar ständigt med att utöka vårt redan breda sortiment med nya sorters tobak och snus, vårt mål är att pressa snuspriserna online och leverera färskt kvalités snus till ett billigt pris!

Kända varumärken och mindre snus fabriker ?

Snus är som att vara förälskad, svårt att hitta men när man väl funnit sin favorit så är det svårt att släppa taget. Därför väljer vi på Nettotobak att leverera snus från både små och stora varumärken för att kunna erbjuda en bred uppsättning snus så att alla våra kunder kan hitta något dom tycker om. I dagens läge har vi runt 200 olika märken i vårt sortiment, det sträcker sig från dom mest populära snusmärkena såsom Göteborgs Rapé, General och Ettan till mindre snusmärken såsom Siberia, Odens och det helt nya LM365! Vill du bläddra bland alla våra varumärken så kan du enkelt göra detta genom att klicka HÄR. Vi säljer allt snus i stock ifall du vill handla till ett förmånligt pris eller dosor om du vill prova något nytt. 

Billigt snus till alla.

För att vi ska kunna erbjuda dig som kund billigt snus beställer vi stora mängder snus och tobak från tillverkarna runt om i Sverige utan några mellanhänder och utan att kompromissa med kvalitén. Det spelar ingen roll om du är typen som endast köper lössnus, portionssnus eller om du gör ditt egna snus vi har alla snussorter och tycker att alla har rätt till att snusa till ett bra pris.

En trygg köpupplevelse.

Vi på Nettotobak utbildar vår personal för att kunna hjälpa dig så gott som möjligt, även online såväl som när du besöker oss i butiken. Trygghet online är extra viktigt och vi tar säkerhet på mycket stort allvar på Nettotobak. Vi har tillgång till ett avancerat system som håller dina personuppgifter privata och används endast under krypterad form. Betalningarna sker även dom säkert över en SSL certifierad anslutning. Detta låter oss erbjuda 30 dagars kostnadsfri faktura eller direktbetalningar med både kort och banköverföring.

Nyheter på Nettotobak

Vi på Nettotobak har varit länge i branchen och detta har hjälpt oss skapa varande relationer till våra leverantörer, detta låter oss ta del av förmånliga priser och dom senaste nyheterna inom snus och tobak! Du kan enkelt hitta det senaste inom portionssnus, lössnus och snustillbehör HÄR. Det senaste om snus är det helvita snuset som tillverkas helt utan tobak, istället för tobak används växtfiber som ger en god smak och är fulladdad med nikotin. Du finner allt inom Vitt Snus här.