• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Icetool 04 Ml Aluminium
Icetool 04 Ml Aluminium
Icetool 04 Ml Aluminium
Icetool 04 Ml Aluminium
Icetool 04 Ml Aluminium

Icetool 04 Ml Aluminium

Icetool är ett läckert, slimmat och framför allt ett ovärderligt verktyg för lössnusaren! Verktyget är utformat för att hjälpa dig packa och placera prillan under läppen. Detta är normal packaren bland Icetool verktygen som rymmer 4 ml snus. Levereras alltid med en extra O-ring. Volym: 4 ml Åtgärder: Rörens innerdiameter 10,8 mm / längd 68 mm Vikt: Aluminium 23 gram
360,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Icetool 04 Ml Aluminium

Icetool är designad i Helsinki med fokus på kvalité och Skandinavisk design. Produkten är ett verktyg som är framtagen för lössnusare. Enkelt att forma och placera snus av rätt storlek under läppen.Finns i 3 olika storlekar och flertals färger att välja bland.  Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Icetool
Produkttyp Snusdosa
(0)
Recensioner för Icetool 04 Ml Aluminium

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.