• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
GRITT Frost Bite Super Slim Strong
GRITT Frost Bite Super Slim Strong
GRITT Frost Bite Super Slim Strong
GRITT Frost Bite Super Slim Strong
GRITT Frost Bite Super Slim Strong

GRITT Frost Bite Super Slim Strong

GRITT Frost Bite Super Slim Strong är en produkt som kommer från GRITT. Denna produkt har en mint och salt smakprofil och en stark styrka. Produkten presenteras i ett super slim-format och innehåller 20 portioner per dosa. Detta klassificeras som en 'vitt snus' produkt, vilket indikerar att den fri från tobak, men innehåller nikotin.

  • 1 dosa 40,39 kr
  • 5-pack (37,40 kr/st) 186,99 kr
  • 10-pack (35,39 kr/st) 353,90 kr
353,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om GRITT Frost Bite Super Slim Strong

GRITT Frost Bite Super Slim Strong tillhör varumärket GRITT, framställt av Ministry of Snus. Detta benämns som en 'vitt snus' produkt, vilket betyder att den är fri från tobak. Trots avsaknad av tobak, innehåller produkten nikotin. Produkten presenteras i ett super slim format, vilket bidrar till enkel användning. Med en stark styrka, är denna produkt avsedd för de som föredrar en robustare produkt.

Smak, styrka och format på GRITT Frost Bite Super Slim Strong

GRITT Frost Bite Super Slim Strong klassificeras som en 'vitt snus' produkt och presenteras i ett super slim format. Den primära smaken av denna produkt representeras av mint och salt, vilket resulterar i en smakprofil. Produkten kommer i ett super slim format, vilket möjliggör enkel användning. Styrkan på denna produkt är stark, vilket innebär ett innehåll på 16,0 mg/g nikotin och 9,6 mg nikotin per portion.

Information om GRITT Frost Bite Super Slim Strong:

  • Kategori: Vitt Snus
  • Smak: Mint, salt
  • Styrka: Stark
  • Nikotinmängd: 9,6 mg/portion
  • Antal portioner per dosa: 20

Mer om GRITT

GRITT är varumärket som utmärker sig för kvalitativa produktalternativ. Med ett utbud av olika smaker och styrkor, tillhandahåller GRITT alternativ för olika preferenser. Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av snusprodukter, kan du hitta en GRITT-produkt som passar dina behov.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke GRITT
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 12 g
Format Superslim
Antal portioner/förpackning 20
Producent Ministry of Snus
(0)
Recensioner för GRITT Frost Bite Super Slim Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.