• Fri frakt
  • Störst sortiment online
Kungssnus Rökarom Kentucky

Kungssnus Rökarom Kentucky

Rökarom Kentucky  är en rökarom från Kungssnus som ger dig ditt snus en rökig aromatiskt smak som är perfekt när du skall smaksätta ditt snus. Rökigheten är för många en grundpelare i snussmaken och när du gör ditt eget kanske du vill förhöja denna smaken ännu mer.  OBS! Innehåller inte glycerin utan alla Kungssnus rökaromer innehåller koncentrerad rökarom.

Detaljerad information om Kungssnus Rökarom Kentucky

Rökarom Kentucky är en favorit bland många då den ger snuset en kraftig men ändå mjuk och rundad röksmak som man tidigare inte kunde uppnå utan att använda Kentucky tobak. Denna rökaromen är framställd från äkta rök av spån för att uppnå den ultimata rökkänslan. Aromen har även genomgått en reningsprocess där skadliga ämnen filtreras bort. Innehåller: Högkoncentrerad vattenbaserad rökaromAnvisning: Doseras med försiktighet och sunt förnuft.Förpackning: 10ml levereras i glasflaska med pipettdoserare, övriga i plastflaska.  Ean13: 6666666666666
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kungssnus
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.2000
Färdiga dosor 0
Smak Rökarom
Producent Duderhof
(1) recensioner
Recensioner för Kungssnus Rökarom Kentucky

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bra Smak

Kenneth, 20 februari 2018

Bästa aromen jag har provat.