• Fri frakt på köp över 699kr
  • Störst sortiment online
X-15 Snussats Stark 1Kg

X-15 Snussats Stark 1Kg

X-15 Snussats Stark 1KG en snussats med en något högre nikotinhalt. Tobaksblandningen består utav en Oriental/Burley blandning från Grekland. Snussatsen är fantastisk som den är men den tål även att smaksättas med snuskryddor ! Malningsgraden är normal". Instruktioner finns i fliken "Läs Mer""
419,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om X-15 Snussats Stark 1Kg

1) För värm ugnen till 90 grader. Kontrollera för säkerhets skull temperaturen i ugnen med en termometer. Burkarna och locken är certifierade för 120 graders värme. Lös sedan upp natriumkloriden (100g) i varmt vatten. Häll detta i en hink tillsammans med tobaken. Blandas noga, helst med elvisp. 2) Häll nu snusmassan i dom båda plastburkarna, platta till massan med en sked lagom hårt. Sätt på locken så dom blir helt tätslutande. Ställ in burkarna i ugnen på ett galler och låt stå i 24 timmar. Vispa och låt det sedan svalna. 3) Lös upp natriumkarbonatet (100g) med 5 deciliter kallt vatten som du häller i hinken över det svalnande snuset. Blanda återigen med elvispen. Sedan skall massan tillbaka i plastburkarna igen, med locken helt tätslutande. Sätt nu in burkarna i ugnen en gång till i 12 timmar. 4) Snus massan har nu varit i ugnen i totalt 36 timmar och tages ut för att svalna. Denna process kan liknas vid en pastorisering. 5) Nu skall snusmassan tillbaka i hinken en sista gång och du tillsätter glycerolen (ca 65g) som du med hjälp av elvispen blandar väl. Ifall man vill smaksätta sitt lössnus med någon arom är det nu man skall blanda i detta och röra om ordentligt. Det är spännande att prova sig fram med olika smaker eftersom du då själv bestämmer hur just ditt snus skall smaka. 6) Snuset är nu färdigt, men först efter 5-7 dagar i kyl har det fått sin fulla mognad och sin karakteristiska arom och smak. 00098240104
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke X15
Produkttyp Snussats lös
Nikotinstyrka Stark
Färdiga dosor 60
Smak Klassisk
Producent X-15
(4) recensioner
Recensioner för X-15 Snussats Stark 1Kg

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

God smak och styrka.

Jari, 25 april 2021

Ett gott och starkt snus till ett rimligt p***. Lätt att sätta konsistens på samt funkar utmärkt att snusa naturell. Föredrar X-15 före Kungssnus högt prissatta satser. Dessutom så får du ett halvt kilo mer snus av denna sats. Rekommenderas varmt.

Tryckkokaren

Gasten, 23 april 2021

Jag gör det i tryckkokaren det blir helt perfekt.har testat många andra sorter men detta är den bästa

Snusare

Morgan, 1 mars 2021

Det BÄSTA snus jag provat o då har jag snusat sen 1967

Lagerarbete

Martin Säfström, 12 november 2020

Mycket god smak, helt utan tillsatt arom. Dock lite svårt att baka/ forma sin snus. Samt mycket p*******, rekommenderas!