• Fri frakt
  • Störst sortiment online
X-15 Snussats Finkornig 1Kg

X-15 Snussats Finkornig 1Kg

X-15 Snussats Fin 1KG är ett enkelt och snabbt sätt att göra ditt egna snus! Fin har en finare malningsgrad vilket betyder att snuset blir lenare och mjukare i texturen. Tobaksblandningen består utav en noggrant framtagen blandning av oriental och burley-tobak. Snusatsen går bra att snusa som den är eller med tillsatt smak. Instruktioner finns i fliken Läs Mer""
419,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om X-15 Snussats Finkornig 1Kg

1) För värm ugnen till 90 grader. Kontrollera för säkerhets skull temperaturen i ugnen med en termometer. Burkarna och locken är certifierade för 120 graders värme. Lös sedan upp natriumkloriden (100g) i varmt vatten. Häll detta i en hink tillsammans med tobaken. Blandas noga, helst med elvisp. 2) Häll nu snusmassan i dom båda plastburkarna, platta till massan med en sked lagom hårt. Sätt på locken så dom blir helt tätslutande. Ställ in burkarna i ugnen på ett galler och låt stå i 24 timmar. Vispa och låt det sedan svalna. 3) Lös upp natriumkarbonatet (100g) med 5 deciliter kallt vatten som du häller i hinken över det svalnande snuset. Blanda återigen med elvispen. Sedan skall massan tillbaka i plastburkarna igen, med locken helt tätslutande. Sätt nu in burkarna i ugnen en gång till i 12 timmar. 4) Snus massan har nu varit i ugnen i totalt 36 timmar och tages ut för att svalna. Denna process kan liknas vid en pastorisering. 5) Nu skall snusmassan tillbaka i hinken en sista gång och du tillsätter glycerolen (ca 65g) som du med hjälp av elvispen blandar väl. Ifall man vill smaksätta sitt lössnus med någon arom är det nu man skall blanda i detta och röra om ordentligt. Det är spännande att prova sig fram med olika smaker eftersom du då själv bestämmer hur just ditt snus skall smaka. 6) Snuset är nu färdigt, men först efter 5-7 dagar i kyl har det fått sin fulla mognad och sin karakteristiska arom och smak. 00098240692
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke X15
Produkttyp Snussats lös
Nikotinstyrka Normal
Färdiga dosor 60
Smak Klassisk
Producent X-15
(2) recensioner
Recensioner för X-15 Snussats Finkornig 1Kg

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Inte bra

Martin, 1 december 2020

Luktar och smakar konstigt. Ger en konstig känsla i halsen. Ångrar att jag köpte på mig så mycket av denna sort.

Herr

Jon, 25 oktober 2020

Blir en besk smak av denna tobakssort. Provat måde finmald och original det blir inte bra smak kan ni hälsa leverantören. Tänker inte köpa mer av denna snussats.