Snussats LM365 Original Portion

Snussats LM365 Original Portion

239 Kr

information om Snussats LM365 Original Portion

Snussats LM365 Original Portion - är en enkel att förbereda snusats som väger 300 gram, vilket ger ca 500 prillor.
Snuset kommer med en klassisk tobakssmak och smaksatt med bergamott och rosenolja som ger en traditionell fast ändå modern snusmak!

Portionssnuset vägs noggrant innan leverans, därför kan antalet 

Innehåller 300g portionssnus vilket ger ca 500 portioner.

Tipsa dina vänner genom:

Snussats LM365 Original Portion - är en enkel att förbereda snusats som väger 300 gram, vilket ger ca 500 prillor.
Snuset kommer med en klassisk tobakssmak och smaksatt med bergamott och rosenolja som ger en traditionell fast endå modern snusmak!

Tobaken är pastöriserad likt annat traditionellt Svenskt snus. Förpackningen kommer med två stycken refilldosor. Prillorna är kontrollerade och väl svätasde för att försäkra påsarnas hållbarhet!

Innehåll: Tobak, Nikotin 10mg/g, Vatten, Smakförstärkare (koksalt 3%), Surhetsreglerande medel (E500), naturliga aromer inkl rökarom.

    Skriv din recension

    LM365 är ett relativt nytt varumärke på scenen. Dom specialiserar sig på snussatser som är lätta att använda.
    I LM365 serien hittar man allt från portionssnus till lössnus och även råtobak. Så här finner du alltid något för dig beroende på vilken nivå av snustillverkning du är på.

    På Nettotobak har vi alla LM365's smaker, allt från Naturell och Stark till dom lite mer smaksatta sorterna såsom enbär, mint och lakrits. Snusatserna kommer oftast med dosor med i förpackningen. Dessa neutrala dosor är perfekt om du vill till exempel skriva ut egna etiketter till ditt eget snus!

    LM365