prillan-los-sverige

Snussats Prillan Sverige 1KG

produkt information för Snussats Prillan Sverige 1KG

Prillan Sverige är gjord på tobakssorter som har en lång tradition på den svenska snusmarknaden. Därmed passar den bra med de mest kända snusaromer. Ger ca 55 dosor med lössnus.

OBS! Ingredienserna ingår inte, du hittar dem här: Kemikalier

259 Kr

Betyg:

Bror Anders Richard L

Titel: kalle snusare

mycket bra smakar som snus skall smaka gott alltid snabba leveranser

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Kunder som köpt denna produkt köpte också:

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Snussats Prillan Sverige 1KG eller undrar över något annat finns vi på


  Telefontider:

  Vardagar: 10:00 - 17:00

  Helger: Stängt

  Prillans Recept. (Recepten kan skiljas från de olika varianterna, vi rekommenderar att du alltid följer recepten som medföljer)

  1. Börja med att stätta ugnen på 90 grader. Kontrollera för säkerhets skull temperaturen i ugnen med en termometer. Våra burkar och lock är certifierade för 120 graders värme.

  Lös sedan upp påse nr1 (natriumklorid) med 1 liter varm vatten. Häll detta i en hink tillsammans med tobaken. Blandas noga, helst med elvisp.

  2. Häll nu snusmassan i dom båda plastburkarna, platta till massan med en sked lagom hårt. Sätt på locken så dom blir helt tätslutande. Ställ in burkarna i ugnen på ett galler
  och låt stå i 24 timmar.

  3. Nu tas burkarna ut för att hällas över i hinken. Lös upp påse nr2(natriumkarbonat) med 5 deceliter varmt vatten som du häller i hinken. Blanda återigen med elvispen. Sedan skall
  massan tillbaka i plastburkarna igen, med locken helt tätslutande. Sätt nu in burkarna i ugnen en gång till i 12 timmar.

  4. Snusmassan har nu varit i ugnen i 36 timmar och tages ut för att svalna. Denna processen kan liknas vid en pastörisering.

  5. Nu skall snusmassan tillbaka i hinken en sista gång och du tillsätter påse nr3 (glycerol/propylengglykol) som du med hjälp av elvispen blandar väl. Om man vill smaksätta sitt snus med någon
  arom är det nu man skall blanda i detta och rör om ordentligt. Prillans snus aromer hittar du här: Snusaromer. Det är spännande att prova sig fram med olika smaker eftersom du då själv bestämmer
  hur just ditt snus skall smaka.

  6. Snuset är nu färdigt, men först efter 5-7 dagar i kyl har det fått sin fulla mognad och sin karaktäristiska arom och smak.

  TIPS: När du skall använda elsvipen är det lämpligt att vara under köksfläkten eller på balkongen då man redan på ett tidigt stadium kan känna doften av snus. Värmen kan variera i olika ugnar då kan man ändra vattenmängden minimalt så att fuktigheten blir perfekt. Ställ alltid plastburkarna på ett galler i ugnen, då kan värmen cirkulera bättre.

  • Bror Anders Richard L
   2017-10-09

   kalle snusare

   mycket bra smakar som snus skall smaka gott alltid snabba leveranser

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  Recept Prillan Snussats 1KG

  Denna bruksanvisning om hur man gör eget snus är för Prillan Snussats 1KG

  Ladda ner (2.03M)

  Prillans produkter gör det möjligt att snusa och röka för cirka 8 kr per dosa eller paket. "Prillan" erbjuder råtobak av hög kvalitet för beredning av snus och röktobak, samt alla nödvändiga tillbehör för dessa ändamål.

  Prillan