Cuthof GROV Snussats 1 KG

Cuthof GROV Snussats 1 KG

299 Kr

produkt information för Cuthof GROV Snussats 1 KG

Cuthof Grov snussats för egen snusberedning innehållande Grovmald råtobak av utvalda sorter samt beredningsanvisning och värmetåliga beredningsburkar.

OBS! Ingredienserna ingår inte, du hittar dem här: Kemikalier

Tipsa dina vänner genom:

Bredningsguide

1. Häll över det färdigmalda tobaksmjölet i en hink och blanda i saltet upplöst i vatten enligt recept. Elvispa och häll tillbaka snusmassan i plastburken och ställ in i ugnen 95 grader i 24 timmar.

2. Efter 24 tim. Häll över snusmassan i hinken och blanda i natriumkarbonat och potatisstärkelse upplöst i vatten enligt recept. Elvisp och häll tillbaka i plastburken och ställ in i ugnen ytterligare 12 tim.

3. Efter totalt 36 tim. ska snuset svalna. Häll därefter över i hinken och droppa i Snuskrydda Bas och eventuell övrig snuskrydda och blanda om med elvispen. Färdigt snus hälls över i plastburk eller fördelas på dosor. Är färdig för konsumtion men blir bättre efter en veckas lagring i kyl.

  • Mathias Lundetoft
    2017-12-04

    Kvalitet snus

    Detta snus är GROVT och har en perfekt konsistens. kör detta i tryckkokare i 3,5 h och är snusbart nästan direkt efter. rekommenderas varmt.

    • | Rapportera missbruk

Visa fler

Skriv din recension

År 1994 startade Cuthof AB sin tobaksverksamhet. Affärsidén är att importera ”råtobak” vilken inte är skattepliktig enligt LTS och att utan beredning eller förädling sälja råtobaken i olika sorter, storlekar och former för den enskilde  egen beredning och konsumtion av tobak för cigarettrullning, pipa eller snus.

Cuthof