E-cigarett

E-Cigaretter är ett utmärkt sätt att sluta röka, eller att avnjuta nikotin med spännande smaker! Här i e-cigarett kategorin finner du allt du behöver till din e-cigarett. Du kan fynda bland ett stort sortiment med de största märkena på marknaden såsom SMOK, E-Leaf, Kangertech och Aspire samt mycket mycket mer! Här hittar du även e-juice och e-vätska till din e-cigg vi har underbara vätskor både med och utan nikotin. Vi har alla möjliga smaker från dom största tillverkarna samt rena nikotin-shots som låter dig blanda din egen e-vätska i såkallade "shortfillers".

Vi har allt möjligt för vejpare, startpaket för nybörjare som är specifikt framtagna för dig som är ny på e-cigg till värsting maskinerna som gör otroligt mycket rök för dig som vill verkligen maximera smakerna! Har du olika favoritdelar så kan du i vår "mods" avdelning hitta bas maskiner som säljes utan tanks där du kan välja exakt hur DU vill vejpa!

Behöver du tillbehör till din ecigarett? Behöver du ett nytt 18650 batteri eller ett nytt glas till din tank? Då finner du det här. Vi har även grymma laddare från Nitecore och extra glas till alla våra tanks. Vi tycker att e-cigaretter är ett riktigt bra sätt att sluta röka och om du har frågor så kommer vi ha nybörjar-guider och artiklar som förklarar allt du behöver veta. Du hittar även evätskor som inte innehåller nikotin om du skulle vilja trappa ned eller sluta med nikotin helt och hållet! Du är även mycket välkommen att kontakta vår kundtjänst om du skulle behöva hjälp med att gå över till e-ciggaretter. Vi på kundtjänst har personlig erfarenhet av att sluta röka med hjälp av e-cigarretter och kan hjälpa dig.

Läs mer..

Vill du lära dig mer om e-cigg? Läs inlägget på Wikisnus

E-Juice
Slide thumbnailEtt brett sortiment för E-cigg.

Scrolla för mer produkter