• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Coobra Vanilj
Snuskrydda Coobra Vanilj
Snuskrydda Coobra Vanilj
Snuskrydda Coobra Vanilj
Snuskrydda Coobra Vanilj

Snuskrydda Coobra Vanilj

Snusarom Coobra Vanilj är en snuskrydda som ger ditt snus en söt och ljuvlig smak av vanilj. Vanilj är beprövad smak som återfinns i ett flertal populära snussorter på den Svenska marknaden. Först och främst så har Odens ett flertal vaniljsmakande snussorter. Men även Al Capone och Coobra har vaniljsmakande snus.
36,00 kr
-
+

Detaljerad information om Snuskrydda Coobra Vanilj

Snusarom Coobra Vanilj är en snuskrydda som ger ditt snus en söt och ljuvlig smak av vanilj. Vanilj är beprövad smak som återfinns i ett flertal populära snussorter på den Svenska marknaden. Först och främst så har Odens ett flertal vaniljsmakande snussorter. Men även Al Capone och Coobra har vaniljsmakande snus.  Att smaksätta ditt snus med Coobra snuskrydda är lätt, tillsätt bara önskad mängd snuskrydda till ditt snus i samma steg som man tillsätter glycerolen. Blanda noggrant och låt sedan smakerna mogna i kylskåpet i ca 1-2 dygn. Dosering beror på hur starkt du vill ha din smak men 1 flaska brukar räcka gott och väl till 1kg snussatser. Givetvis fungerar snuskryddor till alla slags snussatser på marknaden och går jättebra att använda med portionssnus! Ean13: 7391170632874
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Coobra
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak Vanilj
Producent Coobra
(3) recensioner
Recensioner för Snuskrydda Coobra Vanilj

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Super

Leif, 2 november 2018

Väldigt trevlig smak

Kanon

Mebban, 13 augusti 2018

Jag brukar ha 2 flaskor till 2,5kg snus. Perfekt för min smak

En toch räcker

Jörgen, 2 november 2017

LIte black bite, bergamotte och en touch av den här goda vaniljen ger en härlig smak