Perdomo 10 Years Robusto Noir

Perdomo 10 Years Robusto Noir

produkt information för Perdomo 10 Years Robusto Noir

Perdomos cigarrer kännetecknas av att de har mycket smak med hög komplexitet och en mjukhet i smaken. Denna prisbelönta Perdomo 10Y Anniversary Noir är medium till full i styrka som ger mycket smak av mörk kakao och rostat kaffe. Det vackra maduro täckbladet är trippel fermenterat och gör cigarren naturligt söt.

Land: Nicaragua

Mått: 127x19,8 mm

Röktid: ca 55 min

Styrka: Medium/Full

83 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig
vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Perdomo 10 Years Robusto Noir eller undrar över något annat finns vi på


Öppettider:

vardagar: 10:00 - 18:30

Lördag: 10:00 - 16:00

    Skriv din recension

    Perdomo cigars drivs av Nick Perdomo som har vigt sitt liv åt att tillverka goda cigarrer åt främst USA, men nu även åt Sveriges cigarrökare. Perfektionisten Nick driver en av de mest moderna cigarrfabrikerna i världen och är helt självförsörjande med allt från odling av tobak till tillverkning av cigarrlådor. 95% av tobaken kommer från Perdomos egna odlingar för att kunna hålla en så hög standard på råvarorna som möjligt. Den enda tobaken som kommer utifrån är de Ecuadorianska conneticut täckbladen. Alla cigarrer som lämnar Perdomos fabrik har testats minutiöst och rankas högt i tester världen över. Perdomos cigarrer kännetecknas av att de har mycket smak med relativt hög komplexitet och en mjukhet i smaken.

    perdomo