Perdomo 10 Years Anniversary Conneticut

Perdomo 10 Years Anniversary Conneticut

produkt information för Perdomo 10 Years Anniversary Conneticut

Denna prisbelönta Perdomo 10 years anniversary robusto är otroligt elegant och mjuk med mycket aromer som avslutas med en super krämig ”finish”. Perdomo 10 Years anniversary är mild till medium i styrka med ett US Conneticut täckblad som är lagrat i 6 år. Man finner inslag av ceder och en mjuk och len sötma.

83 Kr

vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Perdomo 10 Years Anniversary Conneticut eller undrar över något annat finns vi på


Öppettider:

vardagar: 10:00 - 18:30

Lördag: 10:00 - 16:00

    Skriv din recension

    Perdomo cigars drivs av Nick Perdomo som har vigt sitt liv åt att tillverka goda cigarrer åt främst USA, men nu även åt Sveriges cigarrökare. Perfektionisten Nick driver en av de mest moderna cigarrfabrikerna i världen och är helt självförsörjande med allt från odling av tobak till tillverkning av cigarrlådor. 95% av tobaken kommer från Perdomos egna odlingar för att kunna hålla en så hög standard på råvarorna som möjligt. Den enda tobaken som kommer utifrån är de Ecuadorianska conneticut täckbladen. Alla cigarrer som lämnar Perdomos fabrik har testats minutiöst och rankas högt i tester världen över. Perdomos cigarrer kännetecknas av att de har mycket smak med relativt hög komplexitet och en mjukhet i smaken.

    perdomo